WhatsApp: Mesajul care BLOCHEAZA Telefoanele

WhatsApp poate fi blocata imediat cu un simplu mesaj primit pe telefoane, foarte multi utilizatori plangandu-se de asta pe retelele de socializare.

WhatsApp Mesajul BLOCHEAZA Telefoanele

WhatsApp, Facebook, cam orice aplicatie de mesagerie si de scriere de texte, este succeptibila unei probleme majore care duce la blocarea aplicatiilor, si a intregilor telefoane in unele cazuri, din pacate. Aceasta problema afecteaza telefoanele Android, aparent indiferent de sistemul de operare instalat, iar utilizatorii WhatsApp au fost cei mai afectati deoarece mesajul a fost raspandit la scara larga prin platforma detinuta de catre Facebook.

WhatsApp, pe telefoanele Android, este afectata de o problema care a afectat inclusiv telefoanele iPhone in trecut, diverse caractere aparent inofensive blocand aplicatiile, ba chiar telefoanele cu totul. WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, si multe alte aplicatii de mesagerie pot fi blocate extrem de usor de mesajul pe care il vedeti in imaginea de mai jos, utilizatorii raportand “succes” in blocarea aplicatiei la fiecare primire in telefoane de la o alta persoana din cadrul platformei.

WhatsApp: Mesajul care BLOCHEAZA Telefoanele

WhatsApp se blocheaza din cauza repetarii caracterului “&rlm:” in cadrul mesajelor care sunt trimise catre utilizatori, acestia neavand de unde sa stie, la o prima vedere, ca aplicatia poate fi blocata chiar atat de usor. Foarte multi dintre cei care au fost atacati pe WhatsApp, sau alte platforme de mesagerie, cu acest mesaj au ramas foarte surprinsi de cat de usor poate fi facut totul, iar din pacate rezolvarea trebuie sa vina fie de la companie, fie de la producatorii Android.

WhatsApp nu este la prima si nici nu va fi la ultima problema de acest gen, iar desi acum doar cei care folosesc telefoane Android sunt afectati, un bug similar poate fi descoperit si exploatat la fel de usor pentru telefoanele iPhone. E greu de spus cand va fi rezolvata aceasta problema a WhatsApp pe platforma Android, insa daca vreo alta persoana incearca sa va trimita pe telefoanele iPhone un mesaj similar, atunci nu ar trebui sa va speriati, deoarece nu ar trebui sa va afecteze.

6 COMENTARII

  1. Sincer pe iphone nu am vazut live ca un mesaj sa produca daune. Androidul e plin de cacaturi si normal ca e usor de blocat…

  2. Nu exista nimic ciudat în asta, pentru că WhatsApp este programată complet diferit pe cele două sisteme de operare.
    Adobe Photoshop este programată diferit pe Windows față de Mac OS, etc.

    Problema este la aplicație, nu la sistemul de operare, pentru că doar la WhatsApp se întâlnește problema asta.

  3. Ciudat ca aceasi aplicatie pe un alt sistem de operare(ios) nu are nici un efect. Deci ori whatsapp pt android e varza,ori android e varza,una din doua.
    Din cate vad a copiat textul in adler notes si s-a blocat si aia.