HTC U12 Plus e Promovat, in mod Stupid, Folosind Componentele iPhone 6

HTC U12 Plus are lansarea promovata, in mod foarte stupid, de catre compania HTC folosind componentele telefoanelor iPhone 6 ale celor de la Apple.

HTC U12 Plus Promovat Componentele iPhone 6

HTC U12 Plus este unul dintre noile modele de telefoane Android care urmeaza sa fie lansate pe piata in perioada urmatoare, compania HTC incepand sa promoveze noul smartphone ieri cu o imagine ciudata. Puteti vedea mai jos imaginea cu care cei de la HTC anunta faptul ca pe data de 23 mai vor organiza un eveniment in care vor prezenta HTC U12 Plus, insa o varietate de componente ale iPhone sunt prezente in imaginea publicata de catre taiwanezi.

HTC U12 Plus este promovat de catre HTC ca un telefon care inseamna mai mult decat suma componentelor sale, iar pentru a evidentia asta incearca sa prezinte componentele interne, aparent ale acestui smartphone. Problema este ca acele componente sunt de fapt cele folosite in iPhone 6 de catre compania Apple, deci e foarte posibil ca persoanele care promoveaza HTC U12 Plus pe conturile de socializare ale HTC sa fi facut o greseala foarte penibila.

HTC U12 Plus e Promovat, in mod Stupid, Folosind Componentele iPhone 6

HTC U12 Plus componente iPhone 6

HTC U12 Plus este promovat cu componente ale iPhone 6 din motive necunoscute, iar o analiza facuta pentru imaginea de mai jos dezvaluie faptul ca cel putin bateria si placa logica sunt cam identice cu cele ale telefonului Apple. Desigur ca nu exista logo-ul Apple pe vreuna dintre componente, insa chiar si asa, daca HTC U12 Plus este promovat folosind componente ale iPhone, atunci cineva de la HTC ar trebui trimis sa mai invete cum arata telefoanele taiwanezilor.

HTC U12 Plus este un telefon care cu siguranta nu are vreo legatura cu telefoanele iPhone 6 ale companiei Apple, insa chiar si asa, e foarte neobisnuit sa vedem ca o companie precum HTC face o greseala de acest gen. E posibil ca HTC sa fi ales in mod intentionat sa promoveze HTC U12 Plus in acest mod pentru a atrage o parte din atentia pe care o au in mod normal telefoanele iPhone, ceva ce taiwanezii nu au mai avut de foarte mult timp.