Windows 10 – Calculatoare BLOCATE dupa April 2018 Update

Windows 10 are recunoscuta oficial de catre compania Microsoft problema calculatoarelor blocate dupa instalarea April 2018 Update de catre utilizatori.

Windows 10 Calculatoare BLOCATE April 2018 Update

Windows 10 are probleme mari dupa April 2018 Update, iar zilele trecute v-am spus despre faptul ca browserul Google Chrome blocheaza cu totul calculatoarele utilizatorilor cand acestia incearca sa il foloseasca. Windows 10 nu are probleme doar cu Google Chrome, din pacate, compania Microsoft recunoscand seara trecuta faptul ca inclusiv alte aplicatii, precum cea Cortana, si nu numai, sufera de pe urma aceleiasi probleme in calculatoarele utilizatorilor.

Windows 10 nu are vreo explicatie oferita pentru aceasta problema foarte ciudata, insa un numar tot mai mare de utilizatori din lumea intreaga se plange din cauza faptului ca nu pot folosi calculatoarele asa cum trebuie din cauza ei. Conform celor de la Microsoft, calculatoarele nu s-ar bloca in totalitate, iar o solutie pentru a le reactiva este posibila in Windows 10, cei din Redmond oferind si o posibila solutie pentru cei care nu mai vor sa isi reporneasca in mod constant calculatorele.

Windows 10 – Calculatoare BLOCATE dupa April 2018 Update

Windows 10 poate avea aceasta problema rezolvata foarte usor de catre utilizatori prin apasarea simultana a tastelor cu logo-ul Windows, Ctrl, Shift si B, iar daca calculatorul nu e blocat, atunci ecranul se va inchide, sau va licari intermitent pentru resetare. Cei care au un laptop pot rezolva mult mai usor aceasta problema a Windows 10, deoarece o simpla inchidere si redeschidere a capacului ar trebui sa readuca lucrurile la normal, sau cel putin asta sustine Microsoft.

“Microsoft is aware that some devices running the Windows 10 April 2018 Update (version 1803) may hang or freeze when using certain apps, such as “Hey Cortana” or Chrome. Try a Windows key sequence to wake the screen. If you have a keyboard connected, simultaneously press the Windows logo key + Ctrl + Shift + B. If you’re on a tablet, simultaneously press both the volume-up and volume-down buttons, three times within 2 seconds. If Windows is responsive, a short beep will sound and the screen will blink or dim while Windows attempts to refresh the screen. If you’re using a laptop, close and open the laptop lid.”

Windows 10 are o problema foarte ciudata si penibila in acest bug, iar asta deoarece el blocheaza aplicatii folosite in mod constant de catre utilizatori, si implicit calculatoarele de care oamenii au nevoie. Microsoft a anuntat ca intentioneaza sa lanseze pe 8 mai o noua actualizare pentru Windows 10, aceasta urmand a contine si o rezolvare pentru problema blocarii calculatoarelor din cauza acestui bug, insa deocamdata nu e 100% sigur ca update-ul va fi disponibil chiar atat de devreme.