iOS 12: Functia Noua pentru Telefoanele iPhone

iOS 12 are o noua functie importanta pregatita pentru telefoanele iPhone de catre compania Apple, ea fiind asteptata de foarte un an de catre utilizatori.

iOS 12 Functia Noua Telefoanele iPhoneiOS 12 Functia Noua Telefoanele iPhone

iOS 12 va fi prezentat de catre compania Apple pe data de 4 iunie, compania americana urmand a lansa atunci si prima versiune beta in urma unei prezentari ce va avea loc in cadrul WWDC 2018 pentru lumea intreaga. In cadrul acestei conferinte compania Apple va prezenta o buna parte dintre noutatile pe care iOS 12 urmeaza sa le aduca pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa nu va asteptati sa vedeti prea multe schimbari de la americani.

iOS 12 va aduce totusi o functie noua si utila pentru iPhone X, iPhone 11, iPhone 11 Plus si iPhone 9, ea avand legatura cu functionalitatea Face ID, care face recunoastere faciala pentru a permite deblocarea telefoanelor, si nu numai. iOS 12 va permite intr-un final deblocarea telefoanelor iPhone pe orizontala, deci nu va trebui sa le folosim in mod obligatoriu doar in modul portret pentru a accesa datele din ele, sau a debloca unele functii.

iOS 12: Functia Noua pentru Telefoanele iPhone

iOS 12 are aceasta functie implementata de catre compania Apple la aproape un an dupa ce iPhone X a fost lansat si foarte multa lume a inceput sa se planga din cauza faptului ca folosirea Face ID pe orizontala nu este posibila. In momentul de fata, oricine se uita la un clip video cu telefonul inclunat, si isi blocheaza telefonul din greseala, va trebui sa il intoarca pentru a-l putea debloca, deoarece Face ID functioneaza doar pe verticala.

“When you use Face ID authentication, iPhone X needed to be vertical state to recognize it, but in case of iOS 12, it will be able to unlock in horizontal state.”

iOS 12 nu este o versiune a iOS care trebuie sa aduca schimbari majore pentru utilizatori, ci o versiune care este gandita pentru a rezolva probleme de functionare ale sistemului de operare, si pentru a imbunatati performantele. Deocamdata putine lucruri se cunosc despre iOS 12, iar compania Apple nu prea permite dezvaluirea noutatilor despre el, asa ca vom astepta cel mai probabil pana in iunie pentru a afla schimbarile importante pregatite.