Samsung Galaxy Note 9: Diferente in Design fata de Note 8

Samsung Galaxy Note 9 are dezvaluite astazi primele informatii despre design-ul pe care cei de la Samsung il pregatesc in comparatie cu Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 9 Diferente Design Note 8

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat in lunile urmatoare de catre compania coreeana, insa cei de la Samsung nu urmeaza sa ofere si o schimbare majora de design pentru noul telefon mobil. Conform unui cunoscut leaker, care a avut in trecut informatii valide despre produse Samsung, Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba un design extrem de similar cu cel pe care Samsung Galaxy Note 8 il ofera inca de anul trecut.

Samsung Galaxy Note 9 va avea schimbari mici de design pregatite de catre compania Samsung, deci multi dintre cei care asteapta telefonul ar putea avea parte de o dezamagire din acest punct de vedere. Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea camera duala pozitionata vertical in carcasa, nu orizontal precum in Samsung Galaxy Note 8, cititorul de amprente urmand a fi repozitionat pentru a fi mai usor de apasat pentru deblocare.

Samsung Galaxy Note 9: Diferente in Design fata de Note 8

Samsung Galaxy Note 9 Diferente Design Note 8 1

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea vreo schimbare pentru design-ul panoului frontal, chiar daca va exista un cititor de amprente sub ecran, implementarea acestuia fiind facuta fara a schimba in vreun fel aspectul telefonului. Separat de aceste schimbari minore, Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi disponibil in una, sau mai multe, culori pentru utilizatori, iar despre acestea vom afla mai multe informatii pe masura ce ne apropiem de prezentarea oficiala a noului produs.

Samsung Galaxy Note 9 fara schimbari importante de design in raport cu Samsung Galaxy Note 8 nu ar trebui sa fie o surpriza deoarece nici Samsung Galaxy S9 nu a venit cu schimbari importante in comparatie cu Samsung Galaxy S8. Cei de la Samsung vor dori cel mai probabil sa pastreze aceasta “traditie” si vor oferi Samsung Galaxy Note 9 cu un design care este apreciat de catre oameni, ideea de a schimba ceva ce nu este “stricat” nefiind una chiar atat de buna.