OnePlus 6: Performante BUNE fata de Galaxy S9 si iPhone X

OnePlus 6 are performante bune in comparatie cu Samsung Galaxy S9 si iPhone X, compania chinezeasca reusind sa implementeze componente de top pentru telefon.

OnePlus 6 Performante BUNE Galaxy S9 iPhone X

OnePlus 6 va fi lansat luna aceasta de catre OnePlus, iar in ultimele zile telefonul este in centrul atentiei tuturor, mai ales ca presedintele companiei a si aparut la o conferinta de presa cu noul smartphone in mana. Continuand seria dezvaluirilor despre OnePlus 6, astazi avem un nou test de performante facut cu telefonul, acesta confirmand faptul ca performantele vor fi mai bune decat cele pe care le ofera Samsung Galaxy S9 si iPhone X.

OnePlus 6 va fi lansat de catre compania OnePlus cu noul chip Qualcomm Snapdragon 845, acesta avand8 nuclee si fiind tactat la 2.4 GHz/1.77 GHz, iar performantele sale sunt cel putin la fel de bune precum cele ale Samsung Galaxy S9. OnePlus 6 nu are scoruri Geekbench mai mari decat cele ale iPhone X, insa in AnTuTu ar trebui sa intreaca telefonul celor de la Apple, iar cu cei 8 GB RAM va fi si mai bun in utilizarea zilnica, in multitasking.

OnePlus 6: Performante BUNE fata de Galaxy S9 si iPhone X

OnePlus 6 performante Galaxy S9 iPhone X

OnePlus 6 va avea performante cel putin la fel de bune precum cele ale Samsung Galaxy S9 si iPhone X, insa pretul de vanzare va fi cu mult mai mic decat cel perceput de catre Apple si Samsung pentru propriile produse. In momentul de fata singurul lucru care diferentiaza telefoanele in performantele din lumea reala este multitasking-ul, iar OnePlus 6 va avea un avantaj mare in fata Samsung Galaxy S9 si iPhone X din acest punct de vedere.

OnePlus 6 va fi prezentat luna aceasta, insa va fi lansat fie spre sfarsitul lunii, sau la inceputul lunii viitoare, distributia globala urmand a incepe probabil dupa o runda de precomenzi bazate pe invitatii. OnePlus 6 ar trebui sa coste cam 600 de dolari, fara TVA, cand va fi lansat, deci in Romania pretul sau s-ar putea apropia de 2500 de LEI, daca nu cumva unele magazine il vor vinde inclusiv la preturi mai mari decat acestea.

4 COMENTARII

  1. Din pacate iphone X 2018 vine la scurt timp…cu A12 si 4 gb Ram…iar un telefon precum Note 9 sau chiar si acest OP 6 va fi deja depasit cum apare…asta in caz ca samsung inca decide sa il lanseze in toamna si nu acum in Iunie-iulie. SD845 este ok pt un telefon nou aparut pana in Iunie-iulie…deja dupa Septembrie octombrie este la usa SD945

  2. Bobitza bausi ceva? Cum poti spune bune fata de iphone x si samsung? Pretene pe ce lume traiesti? Invata putina matematica !! Iphone x are single >4000 si multi >10.000, acum iti mai par bune? Lasati grandomania asta din titluro ca va faceti de ras