Google News: Schimbarea URIASA LANSATA de Google

Google News are o schimbare uriasa lansata de catre compania Google aseara, ea aducand o experienta complet noua de a citi stirile de pe iPhone, Android si nu numai.

Google News Schimbarea URIASA LANSATA Google

Google News are lansata de catre compania Google schimbare majora despre care v-am vorbit in weekend, cand v-am spus ca urmeaza sa descoperim stirile importante din lumea intreaga intr-un mod complet nou incepand de astazi. Cei de la Google au anuntat aseara o schimbare majora pentru interfata Google News, dar si o combinare intre fostul Google Newsstand si YouTube pentru a afisa mai multe tipuri de continut pentru utilizatorii care acceseaza platforma zilnic.

Google News are prezentata in clipul video de mai jos schimbarea majora de design pe care o putem vedea de azi, aplicatia avand implementata inteligenta artificiala pentru a ne ajuta sa descoperim mai usor stirile importante. Google News analizeaza stirile pe care le accesam in mod constant si publicatiile favorite, astfel ca va afisa recomandari in baza a ceea ce inteligenta artificiala a celor de la Google crede ca dorim sa citim, GOogle incercand sa inteleaga ceea ce dorim sa aflam.

Google News: Schimbarea URIASA LANSATA de Google

Google News are acum o sectiune speciala numita For You, in aceasta fiind afisate recomandari pentru stiri importante pe care compania Google crede ca noi am dori sa le citim, acolo fiind afisate inclusiv clipuri video din YouTube. Google News aduce inclusiv posibilitatea de a plati abonamente pentru publicatii pentru a le sustine activitatea, asa ca vorbim despre o schimbare foarte complexa pe care compania Google o ofera pentru utilizatorii din lumea intreaga.

“With just a tap you’ll see top headlines from different sources, videos, local news reports, FAQs, social commentary and a timeline for stories that have played out over time. Having a productive conversation or debate requires everyone to have access to the same information. That’s why content in Full Coverage is the same for everyone—it’s an unpersonalized view of events from a range of trusted news sources.”

Google News este folosit zilnic de catre sute de milioane de persoane pentru a afla cele mai importante stiri de pe intreaga planeta, iar cei de la Google incearca sa afiseze continutul cel mai relevant pentru toata lumea. Google News are aceste schimbari majore lansate astazi de catre compania Google, insa va fi nevoie de cateva zile pentru ca ele sa fie propagate in intreaga lume si sa fie disponibile inclusiv pentru cei care folosesc platforma din Romania.