SteamWorld Heist – un joc recomandat de Apple, disponibil la oferta

0

SteamWorld Heist - un joc recomandat Apple disponibil oferta

SteamWorld Heist a fost promovata drept cea mai buna aplicatie a saptamanii de catre compania Apple in AppStore pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata gameplay-ul jocului si vorbim despre un titlu extrem de interesant in care spiritul strategic ne va ajuta sa parcurgem fiecare nivel creat de catre dezvoltatorii sai.

In SteamWorld Heist noi vom avea controlul asupra unei bande de pirati care trebuie sa cucereasca tot ceea ce le sta in cale. Vorbim despre un joc de strategie turn-based, deci fiecare actiune pe care o facem noi este intermitenta cu cea a inteligentei virtuale, deci nu vorbim despre un joc in care actiunea se petrece in timp real.

“In SteamWorld Heist you command a steam-driven pirate crew in a series of epic tactical shootouts. It’s turn-based strategy with an action twist: You manually aim the guns of your robots, allowing for insane skill shots and bullet-bouncing action! As the captain you will board, loot and shoot your way through enemy spaceships. Overcome the challenges of the vast frontier by upgrading your recruits with unique abilities, weapons – and even stylish hats!”

SteamWorld Heist are, conform dezvoltatorilor, nu mai putin de 15 – 20 de ore de joc pentru utilizatori, deci vom avea foarte mult timp de petrecut in joc. Titlul beneficiaza de un motor grafic de exceptie, dar si de un fundal sonor pe masura, iar clipul video de mai jos prezinta cat se poate de bine tot ceea ce ne poate oferi el.

  • Strategy focused on skill rather than chance
  • Procedurally generated levels
  • 15-20 hours of playtime, followed by New Game+
  • Kind to newcomers, deep and challenging for veterans
  • Soundtrack by Steam Powered Giraffe

SteamWorld Heist este disponibil pentru descarcare din AppStore urmand acest link.