iPhone: Functia Inedita Gandita de catre Compania Apple

iPhone are o noua schimbare importanta gandita de catre compania Apple, ea intentionand sa ofere pentru telefoanele sale ceva ce utilizatorii nu au avut vreodata.

iPhone Functia Inedita Gandita Apple

Apple vrea ca in viitor sa le ofere utilizatorilor de telefoane iPhone posibilitatea de a folosi camera duala intr-un mod foarte interesant, care totusi acum nu e posibil. Mai exact, Apple vrea sa le permita clientilor sai sa utilizeze camerele duale pentru a inregistra simultan clipuri video cu ambii senzori de imagine.

Apple vorbeste intr-un brevet de inventie despre tehnologia pe care vrea sa o ofere pentru iPhone, gandindu-se ca ar putea afisa simultan si feed-uri video de la ambii senzori. Practic, aplicatia Camera ar putea imparti ecranul in doua pentru a afisa imaginile pe care le captureaza atat senzoril wide-angle, cat si cel telephoto.

iPhone: Functia Inedita Gandita de catre Compania Apple

iPhone schimbare inedita Apple

Ideea celor de la Apple este extrem de interesanta, si ar permite crearea unor clipuri video spectaculoase, pe care acum nicio aplicatie pentru telefoane nu poate sa le faca. Cei de la Apple ar trebui sa implementeze o serie de schimbari destul de mari pentru telefoanele iPhone pentru a oferi functionalitatea, dar totul va merita.

Apple deocamdata doar descrie schimbarile majore intr-un brevet de inventie care i-a fost inregistrat, asa ca nimeni nu stie cand, sau daca, ele vor fi oferite. In ciuda acestui lucru, este foarte bine de stiut ca Apple cauta metode de a ne oferi cele mai bune functii pent