Un nou iPhone a EXPLODAT intr-un Service GSM

Un nou telefon iPhone al companiei Apple a explodat intr-un service GSM inainte de a fi reparat de catre tehnicia, intregul incident fiind inregistrat video.

iPhone EXPLODAT Service GSM

La mai bine de un an dupa ce am vazut un iPhone care a explodat intr-un service GSM in timp ce se afla la reparat, astazi vedem o poveste similara din Las Vegas. In clipul video de mai jos puteti vedea o inregistrare video in care un telefon iPhone al companiei Apple explodeaza dupa ce a fost adus de catre un client pentru a avea bateria si ecranul inlocuite.

Bateria acelui telefon se umflase inainte ca el sa fie dus la service-ul GSM pentru reparatii, ecranul crapandu-se dupa ce dimensiunile bateriei au crescut din cauza supraincalzirii. Practic, telefonul era deja defect, iar bateria se umflase cel mai probabil din cauza caldurii mari din Las Vegas, dar si a incalzisii excesive dupa incarcarea sa repetata de-a lungul timpului.

Un nou iPhone a EXPLODAT intr-un Service GSM

Telefoanele iPhone nu sunt cunoscute ca avand probleme grave cu bateriile care se umfla din cauza supraincalzirii, detinatorul unui service GSM spunand ca e nevoie de caldura foarte mare pentru ca bateria sa se umfle. In ciuda acestui lucru, am vazut de-a lungul timpului unele telefoane iPhone care au explodat din cauza bateriilor supraincalzite de la incarcare.

Chiar daca incidentul ridica pentru unii semne de intrebare cu privire la siguranta telefoanelor iPhone, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece toate modelele de telefoane au probleme similare, bateriile litiu-ion fiind imperfecte.