iPhone X Premiat pentru cel mai BUN Ecran din 2018

iPhone X si doua modele ale iPad Pro au fost premiate ca avand cele mai bune ecrane pentru terminale mobile in anul 2018, compania Apple beneficiind de multe aprecieri.

iPhone X Premiat BUN Ecran 2018

iPhone X si cele mai noi modele ale iPad Pro au fost premiate anul acesta ca avand cele mai bune ecrane din industria mobila pentru anul 2018, o adevarata realizare pentru compania Apple cu noile sale produse. Premiul este unul extrem de interesant din moment ce Samsung Galaxy S9 a fost laudat de catre experti la inceputul acestui an ca avand cel mai bun ecran dintre toate smartphone-urile lansate pana in prezent pe piata.

Society for Information Display (SID) este organizatia care a premiat iPhone X si cel mai recent model al iPad Pro pentru rata ridicata de actualizare a imaginilor afisate pe ecran, dar si pentru gama foarte mare de culori pe care o pot reda. Pentru iPhone X combinatia dintre un ecran OLED care reda culori negre “adanci”, care are o rata de contrast 1.000.000:1, care are suport HDR10 si Dolby Vision, dar si tehnologia True Tone au determinat premierea de catre organizatie.

“The 5.8-in. Super Retina display features resolution of 458 ppi and is the first OLED panel to match the standard set by prior iPhone generations, delivering striking colors, true blacks, a million-to-one contrast ratio and superior, system-wide color management. The HDR display supports Dolby Vision and HDR10, which together serve to further heighten the image quality of photo and video content. In addition, True Tone dynamically adjusts the white balance of the display to match surrounding light for a more natural, paper-like viewing experience.”

iPhone X Premiat pentru cel mai BUN Ecran din 2018

iPad Pro a fost premiata pentru functia ProMotion pe care compania Apple a implementat-o, ea oferind acea rata de refresh mare, suport imbunatatit pentru stylusuri, experienta mai buna pentru jocuri si video, plus multe altele. Compania Apple a avut ambele modele de tablete iPad Pro premiate pentru tehnologiile implementate in ecrane, iar in acest caz nu exista tablete care sa ofere ecrane mai bune decat cele pe care le au produsele Apple.

“Granted for novel and outstanding applications of a display, where the display itself is not necessarily a new device. Granted to display products with the most significant technological advances and/or outstanding features. The ProMotion display technology is enabled by a new, high-performance oxide thin-film transistor (TFT), as well as newly engineered liquid-crystal materials and advanced photoalignment materials.”

Ca Apple este premiata pentru tehnologiile inovatoare din produsele sale nu ar trebui sa fie ceva surprinzator pentru vreo persoana, americanii avand cam in fiecare an produsele premiate pentru ceea ce ofera. Separat de produsele Apple, inclusiv alte produse electronice au fost premiate de catre expertii in ecrane, insa in cazul terminalelor mobile, cei de la Apple s-au dovedit a fi in top, asa cum este si normal pentru un producator cu renume.