Samsung Galaxy S9: Vanzarile foarte PROASTE sunt Confirmate OFICIAL

Samsung Galaxy S9 are vanzarile foarte proaste confirmate in mod oficial de catre compania Samsung, ele fiind mai slabe decat ale modelelor lansate in 2011.

Samsung Galaxy S9 Vanzarile PROASTE Confirmate

Samsung Galaxy S9 are vanzarile anemice confirmate oficial si de catre compania coreeana, ea anuntand astazi ca lucrurile stau exact asa precum au spus toti analistii pana in prezent in legatura cu evolutia lor. Conform celor de la Samsung, vanzarile Samsung Galaxy S9 in Coreea de Sud au atins 1 milion de unitati la 2 luni dupa lansarea oficiala, desi compania spusese in martie ca peste 1 milion de oameni au testat produsele in magazine.

Samsung Galaxy S9 a atins 1 milion de unitati in 60 de zile de la lansare,a cu 23 de zile mai greu decat Samsung Galaxy S8, diferenta fiind una enorma, care confirma faptul ca oamenii n-au primit exact ceea ce si-au dorit. Samsung Galaxy S9 ar fi telefonul din seria Galaxy S cu cele mai proaste vanzari in Coreea de Sud pentru cei de la Samsung, modul in care telefonul este primit acolo de catre consumatori contand si pentru estimarea vanzarilor globale.

Samsung Galaxy S9: Vanzarile foarte PROASTE sunt Confirmate OFICIAL

Samsung Galaxy S9 avea anuntate acum cateva saptamani vanzaril de 8 milioane de unitati la nivel global in 2 luni de disponibilitate (incluzand si perioada de precomenzi), insa s-ar putea sa aflam ca ele sunt mai mici. De obicei Samsung anunta public atunci cand un nou model din seria Galaxy S atinge 10 milioane de vanzari la nivel global, iar in cazul Samsung Galaxy S9 acest anunt nu a venit, deci e clar ca sunt mai proaste decat ale Samsung Galaxy S8.

“Samsung Electronics said on May 15 it has sold more than 1 million units of the Galaxy S9 smartphone first released in March. The Galaxy S9 trailed last year’s phone the S8 and the S2 that was unveiled in 2011. Last year’s Galaxy S8 reached the milestone in only 37 days, and the numbers for the older S2 tallied at 40 days.”

Samsung Galaxy S9 era anuntat ca un smartphone foarte interesant de catre cei de la Samsung, insa din pacate noutatile implementate in el nu sunt suficient de bune pentru consumatorii din lumea intreaga. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au avut deja preturile de baza scazute cu 10% in anumite tari, sunt vandute cu diverse accesorii oferite cadou si cu subventii mari de catre coreeni, insa chiar si asa, vanzarile sunt sub asteptari.