iPhone: Iata CATE Unitati va Vinde Apple in 2018 si 2019

Apple are anuntate vanzari foarte bune pentru telefoanele iPhone atat in cursul anului 2018, cat si in cursul anului 2019, estimarile fiind peste asteptari.

iPhone Unitati Vinde Apple 2018 2019

Apple se pregateste pentru doi ani cu vanzari faorte bune pentru telefoanele iPhone, analistii asteptandu-se ca in 2018 si 2019 vanzarile sa depaseasca 440 de milioane de unitati. Vorbim despre cate 220 de milioane de unitati ale iPhone vandute in fiecare an de catre compania Apple, cifrele fiind similare cu cele inregistrate in anii trecuti de americani.

Acum ar fi active cam 800 de milioane de telefoane iPhone in lumea intreaga, iar cifra ar urma sa depaseasca 1 miliard de unitati in urmatorii 2 ani, avand in vedere vanzarile mari estimate. Cu 440 de milioane de unitati ale iPhone vandute in urmatorii doi ani, cei de la Apple urmeaza sa incaseze cateva sute bune de miliarde de dolari de pe urma produselor.

iPhone X pare sa fie totusi un telefon foarte popular, cel putin mult mai popular decat Samsung Galaxy S9, asa ca vanzarile se asteapta a fi ridicate in continuare in 2018. Pentru 2019 este de asteptat ca iPhone 9 si iPhone 11 sa creasca substantial vanzarile de telefoane iPhone pentru Apple, asa ca analistii prevad iar un viitor bun pentru americani.

“The massive iPhone base is an ample opportunity for stable future sales. We think there are ~800M iPhones in use today, but have seen numbers as low as 700M. Either number, 700 or 800M, is a large base relative to the approximately 220M iPhones the Street is expecting Apple to sell in both CY18 and CY19.”

Desigur ca lucrurile par foarte bune acum, insa pe masura ce ne apropiem de sfarsitul anului, analistii incep sa devina pesimisti, iar la inceput de 2019 vor “striga” iar ca vanzarile sunt proaste. In general, estimarile facute de catre analisti trebuie tratate cu o mare doza de neincredere pentru ca sunt, de cele mai multe ori, bazate pe diverse interese.

10 COMENTARII

  1. Iar vin analistii cu asemenea bombe si cand nu se vor vinde 220 ci mai putin vor spune domne dezamagire etc
    Cand vinzi 200 mil anual in 2019 cand piata e saturat de ceva timp,te poti numi Dumnezeu
    Samsung vine atata telefoane de 200$ pt cei fara bani

  2. Mama Omida loveste din nou . 800 milioane din parti , poate vreo 600 milioane, dupa 10 ani de chin.
    Vor vinde 440 de milioane daca aduga toate retururile si cele schimbate in garantie , plus umflari de cifre .
    V-am explicat si calculat de 100 de ori ca 14% din 4 miliarde nu fac nici 600 milioane si ca “previziunile analistilor ” se bazeaza pe cifrele false de vanzari declarate de Apple si care nu corespund cotei de piata.
    Va fac sa va simtiti mai importanti , toate minciunile astea ?

  3. Nu prezic viitorul – asta o fac “analistii” Apple. Eu incerc sa-i fac pe unii sa inteleaga , dar se pare ca cer prea mult de la cei care evident nu sunt capabili sa gandeasca.

  4. Ai ceva de raspuns la obiect ? Daca nu du-te behaie cu turma !
    Eu v-am demonstrat cu cifre ca toata propaganda asta e o minciuna. Demonstrati voi altceva !