iOS 11.3.1 Jailbreak Apare intr-o Noua Demonstratie

iOS 11.3.1 jailbreak este demonstrat iarasi pentru iPhone, iPad si iPod Touch, solutia de exploatare a sistemului de operare avand inclusiv Cydia functionala.

iOS 11.3.1 Jailbreak Apare Noua Demonstratie

iOS 11.3.1 jailbreak este dorit de catre foarte multa lume in momentul de fata, iar astazi avem ocazia de a vedea o noua demonstratie a posibilitatii de a exploata iOS 11.3.1. In clipul video de mai jos avem o demonstratie facuta de catre un cercetator chinez in securitate informatica, el confirmand posibilitatea de a face iOS 11.3.1 jailbreak pe iDevice-uri.

Desi cercetatorul in securitate informatica a demonstrat faptul ca un iOS 11.3.1 jailbreak poate fi realizat pe iPhone si iPad, din pacate el nu va lansa o solutie publica pentru toata lumea, asa cum s-a intamplat si in trecut. Am vazut de la acest cercetator al celor de la Alibaba demonstratii de jailbreak pentru toate versiunile noi ale iOS 11, dar nicio solutie publica.

iOS 11.3.1 Jailbreak Apare intr-o Noua Demonstratie

iOS 11.3.1 jailbreak are totusi sanse de a aparea intr-un moment dat, sau altul, pentru utilizatorii iPhone, iPad si iPod Touch, doar ca deocamdata nimeni nu stie cand s-ar putea intampla asta. Exista sanse serioase ca iOS 11.3.1 jailbreak sa fie lansat inainte de aparitia iOS 12, asa ca ramane doar de vazut cand si cum va fi disponibil.

3 COMENTARII

  1. Pana la urma rămânem la ios 11.3 pentru a spera la jailbreak sau dau update la 11.3.1?vad tot mai multe articole despre ios 11.3.1 jailbreak