Android poate fi Controlat acum si de pe iPhone

Android poate fi acum controlat si de pe iPhone, sistemul de operare al celor de la Google permitandu-le utilizatorilor de telefoane Apple sa manevreze o varietate de functii.

Android Controlat iPhone

Android este de departe cel mai popular sistem de operare de pe planeta, peste 2 miliarde de dispozitive mobile avandu-l in folosita, insa numarul real al dispozitivelor electronice care-l ruleaza depaseste cu siguranta 3 miliarde. Pana cum au existat aplicatii care au permis controlare dispozitivelor Android de pe calculatoare, sau tablete, insa in curand va fi disponibila una care va permite controlarea lor si de pe telefoanele iPhone ale Apple.

AirMirror din Google Play permite controlarea Android de pe telefoane iPhone folosind o alta aplicatie numita AirDroid, ea fiind transmisa catre compania Apple pentru publicare in AppStore, deci probabil va fi disponibila in curand. Folosind aceasta aplicatie pentru iPhone, oricine va putea controla telefoane si tablete cu sistem de operare Android, iar asta va oferi o gama foarte variata de oportunitati pentru cei dornici sa vada continut multimedia, si nu numai.

Android poate fi Controlat acum si de pe iPhone

Telefoanele si tabletele Android vor trebui sa aiba activata o functie care permite controlarea de la distanta, folosirea unui calculator cu Windows, sau a unui Mac, fiind deasemenea necesara pentru a activa conectarea de pe iPhone. Dupa urmarea unei proceduri destul de simple, orice utilizator de iPhone va putea controla un alt telefon, sau tableta, Android fara a o atinge, chiar de la distanta, pentru o varietate de functii.

“AirMirrror provide remote controlling service which is simple, quick and safe. You can remote access various Android devices freely. AirMirror help you: Remote Support: Provide support to the phones from family with remote access. AFK Assistance: Handling mobile games from remote devices. Monitoring in real-time: Checking the surrounding with device camera, guard family safety.”

Avand in vedere ca sistemul de operare Android este atat de versatil, o tableta, sau un telefon, pot fi folosite pentru a reda filme/posturi tv pe un televizor, pot fi folosite pentru ascultat muzica, sau multe alte functii. Controlarea lor de la distanta de pe un iPhone poate simplifica viata multora care nu au functionalitate similara de la un produs Apple, sau nu au bani sa cumpere un produs Apple care ofera aceeasi functionalitate, asa ca fiti atenti pentru lansarea aplicatiei AirDroid in AppStore.