Samsung Galaxy S9 Plus vs OnePlus 6: Comparatia Detaliata a Camerelor

Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6 apar intr-o comparatie detaliata a camerelor pentru a ni se arata daca diferenta de pret merita platita de catre clienti.

Samsung Galaxy S9 Plus OnePlus 6 Comparatia Camerelor

Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6 apar astazi intr-o comparatie detaliata a camerelor, care are menirea de a ne spune care dintre cele doua telefoane poate inregistra clipuri video si poze de inalta calitate. Samsung Galaxy S9 Plus si OnePlus 6 au ambele camere duale, iar numarul de megapixeli conteaza mai putin, insa foarte importante sunt informatiile privind tehnologia din spatele senzorilor de imagine folositi de catre compani.

Samsung Galaxy S9 Plus are un senzor de imagine de 12 megapixeli cu deschidere f/1.5 – f/2.4, distanta focala 26mm, dimensiune senzor 1/2.55″ si dimensiune pixel 1.4µ, al doilea avand deschidere f/2.4, dimensiune 1/3.6″ si dimensiune pixel 1µ. OnePlus 6 are un senzor principal de 16 megapixeli cu deschidere f/1.7, distanta focala de 27mm, dimensiune senzor 1/2.6″, dimensiune pixel 1.22µ, al doilea avand 20 megapixeli, deschidere f/1.7, dimensiune senzor 1/2.8″ si dimensiune pixel 1µ, deci senzori similari cu cei din iPhone X.

Samsung Galaxy S9 Plus nu are cea mai buna camera pentru telefoane, ea fiind laudata de catre experti, dar intrecuta de Huawei P20 Pro, insa in ceea ce priveste inregistrarea video intrece fara drept de apel OnePlus 6. Puteti vedea ca atat calitatea clipurilor video in conditii normale, cat si calitatea inregistrarii cu stabilizare este mult mai buna la Samsung Galaxy S9 Plus in comparatie cu OnePlus 6, ceva ce era totusi de asteptat pentru telefoane.

Samsung Galaxy S9 Plus vs OnePlus 6: Comparatia Detaliata a Camerelor

Samsung Galaxy S9 Plus face deasemenea si focalizare mult mai buna si mai rapida decat OnePlus 6, telefonul coreenilor fiind laudat de catre experti pentru acutatetea si rapiditatea acestei functii pentru poze si video. Samsung Galaxy S9 Plus inregistreaza clipuri video slow-motion mult mai bine decat OnePlus 6, la o calitate net superioara, si cu o acuratete mult mai buna a culorilor, ceva ce era deasemenea de asteptat pentru comparatie.

Samsung Galaxy S9 Plus face selfie-uri mai proaste decat OnePlus 6, iar asta din cauza diferentei mari intre numarul de megapixeli ai camerelor, 8 vs 16, asa ca persoanele care fac des selfie-uri ar trebui sa se gandeasca la telefonul chinezilor. In cazul pozelor facute folosind camera principala,Samsung Galaxy S9 Plus castiga detasat in conditii normale de inregistrare a pozelor, iar asta multumita camerelor cu deschidere variabila si a software-ului superior.

Samsung Galaxy S9 Plus are si zoom optic pentru poze, care ajuta foarte mult in comparatie cu cel digital din OnePlus 6, asa ca nu exista dubii cu privire la telefonul care poate face poze mai bune in conditii normale. Per total, Samsung Galaxy S9 Plus este un telefon cu mult superior fata de OnePlus 6 in inregistrarea video si de poze folosind camera principala, iar aici se vede intr-o buna masura diferenta intre preturile lor.

8 COMENTARII

  1. Samsung are multe in plus fata OnePlus – camera,display,security,UI design, payment system, wireless charging, AI, water resistance certification, better design, expandable storage, dual speaker, better aftersale support,better accessories and list goes on.

  2. toata lumea stie ca iphonex are o camera slaba nu e nici o noutate. nu stiu cum e pe s9 + , nu am folosit dar am testat iphone x la prieteni

  3. Oricum camera de pe Samsung galaxy s9 plus este superioară la Iphone X.Daca si-ar îmbunătăți softul de cameră ar fi si mai bun.

  4. Din fericire pentru noi,tu nu esti “toata lumea”.
    Zi-mi doar o singura parere avizata(nu parere de “meserias”) care spune ca X are camera slaba,doar unul singur,atat.

  5. s9 plus, p20 pro, x etc, au camere f ok.Nu mai poti vorbi de camere proaste, ci doar de niste “tzatze” care fac flame mereu si sa isi ocupe viata trista cu ceva.Jenant !

  6. @meseriasu
    Nu e slaba. E mai slaba decat la s9 plus.
    Taranii aia de la dxomark zic ca e mai buna!
    Dar diferenta dintre ele e minima.
    Oricum ce e super tare la iphone e simplitatea.
    Ce e super de rahat e simplitatea.
    Ai ecranul gol e super.
    Dar ai ecranul gol si nu poti nici macar sa vezi cati mb are un video fara calculator sau fara camera+.
    Asta e.