OnePlus 6 Arata ca iPhone X este prea SCUMP si prea INCET

OnePlus 6 ne arata ca iPhone X este prea scump si prea incet pentru banii pe care ii cere compania Apple pentru el, diferentele fiind mari intre telefoane.

OnePlus 6 Arata iPhone X SCUMP INCET

OnePlus 6 si iPhone X sunt puse fata in fata intr-un test foarte interesant, care ne arata ca telefonul chinezilor nu are deocamdata rival in lumea smartphone-urilor, el intrecand fara drept de apel si Samsung Galaxy S9 intr-un test pe care vi l-am prezentat azi. OnePlus 6 are un chip Snapdragon 845, in comparatie cu chip-ul A11 Bionic al iPhone X, puterea bruta a celor doua procesoare fiind similara in testele reale, desi in cele sintetice exista o diferenta uriasa.

OnePlus 6 si iPhone X sunt egale in ceea ce priveste deschiderea aplicatiilor si jocurilor pentru prima oara, lucru pe care l-am vazut intr-o varietate de situatii, deci aici nu exista vreo surpriza importanta. Desigur ca atunci cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor din fundal, OnePlus 6 depaseste fara drept de apel iPhone X, care are prea putin RAM pentru a face fata unui telefon Android mult mai ieftin, dar mult mai potent.

OnePlus 6 Arata ca iPhone X este prea Scump si prea Incet

OnePlus 6 umileste fara drept de apel iPhone X in primul test, insa un al doilea test ne arata un telefon Apple fara animatii pentru aplicatii si jocuri, iar diferenta este foarte mare in comparatie cu ceea ce a oferit in primul test. Diferenta este atat de mare in performantele iPhone X fara animatii, incat telefonul Apple reuseste sa umileasca de-a dreptul OnePlus 6, iar fara animatii, mai putine aplicatii au necesitat reincarcare din fundal.

OnePlus 6 castiga si in ceea ce priveste deblocarea folosind cititorul de amprente, Face ID fiind extrem de incet, parca tot mai incet cu fiecare actualizare lansata de Apple, dar trebuia sa ne asteptam la asta. Ca sa fiu complet sincer, OnePlus 6 costa mult mai putin decat iPhone X, ofera performante cu mult mai bune, si arata ca Apple a ramas in antichitate cu animatiile stupide care ingreuneaza functionarea telefoanelor si tabletelor.