Windows 10: Noua PROBLEMA CRITICA a April 2018 Update

Windows 10 are o noua problema critica descoperita pentru April 2018 Update, foarte multi utilizatori plangandu-se pe diverse forumuri de discutii.

Windows 10 PROBLEMA CRITICA April 2018 Update

Windows 10 are o noua problema foarte serioasa raportata de catre utilizatori din intreaga lume, foarte multi plangandu-se pe diverse forumuri de discutii in legatura cu ceea ce Microsoft se chinuie acum sa rezolve. Conform utilizatorilor Windows 10, dupa instalarea April 2018 Update dispare complet desktop-ul de pe monitoare, o eroare ciudata fiind afisata pentru persoanele care au ales sa instaleze actualizarea pentru sistemul de operare al companiei Microsoft.

Windows 10 pare sa aiba probleme in April 2018 Update cu sistemul antivirus Avast, unii dintre cei care au instalata aceasta solutie antivirus raportand faptul ca desktop-ul le-a disparut in totalitate dupa instalarea actualizarii. Cum poate sa dispara intreg desktop-ul din Windows 10 din cauza unui program antivirus este foarte greu de inteles, insa este destul de clar faptul ca problema este una foarte grava, lucru care pune compania Microsoft intr-o situatie precara in fata clientilor sai.

Windows 10: Noua PROBLEMA CRITICA a April 2018 Update

Windows 10 are anuntat in mod oficial de catre Micrsoft faptul ca este investigata aceasta problema grava a actualizarii lansate luna trecuta, compania americana avand foarte multe de reparat pentru a sigura ca desktop-urile nu continua sa dispara. Problema cea mai mare a Windows 10 din cauza acestei erori sta in faptul ca utilizatorii sunt obligati sa reinstaleze sistemul de operare pentru a putea vedea iar desktop-ul, lucru care desigur ca enerveaza foarte multa lume care astepta o cu totul alta experienta.

“After rebooting and letting the April 2018 Update configure itself, affected users are left facing a completely blank desktop, with all their icons having gone walkies, and an ominous sounding error message displayed: C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\Desktop is unavailable”

Windows 10 a avut numeroase probleme cu lansarea April 2018 Update, compania Microsoft anuntand in repetate randuri ca incearca sa rezolve lucrurile, astfel incat toata lumea sa aiba parte de o experienta de folosire cat mai buna. Desigur ca pana acum lumea mai mult s-a plans decat ca avut parte de o experienta buna, insa Windows 10 va avea cel mai probabil majoritatea problemelor rezolvate in lunile urmatoare, pana cand va fi lansata viitoarea actualizare de catre Microsoft.