Huawei Pregateste o Functie EXCLUSIVA pentru Telefoane

Huawei a intrat intr-un parteneriat extins pentru a implementa o noua functie exclusiva pentru telefoanele sale, dorind sa o ofere public inaintea Samsung.

Huawei Functie EXCLUSIVA Telefoane

Huawei a intrat intr-un parteneriat cu o companie chinezeasca numita BOE pentru a implementa o noua functie exclusiva pentru telefoane mobile chiar incepand de anul acesta. Cei de la Huawei vor sa aiba exclusivitate pentru aceasta noua functionalitate deoarece Samsung dezvolta ceva similar, insa chinezii vor sa-si aduca noul telefon pe piata inaintea coreenilor.

Huawei a incheiat parteneriatul cu cei de la BOE pentru a lansa un smartphone pliabil in baza unor ecrane care sunt produse de catre aceasta companie in urmatoarele luni. Huawei vrea ca noul sau smartphone pliabil sa fie lansat in luna noiembrie, cu mult timp inaintea celor de la Samsung, coreenii anuntand ca produsul lor va ajunge pe piata abia in cursul anului 2019.

Huawei Pregateste o Functie EXCLUSIVA pentru Telefoane

Huawei ar vrea ca telefonul nou sa aiba un ecran cu diagonala de 8 inch, care s-ar plia in jumatate pentru a forma un smartphone, ce probabil ar avea ecrane pe ambele parti. Ideea in sine nu este noua, alti producatori au facut telefoane similare, insa cei de la Huawei ar vrea sa ofere un telefon cu un ecran intreg de 8 inch, deci nu o combinatie intre 2 ecrane pentru a face un smartphone pliabil.

“Huawei and BOE work together to create a folder-enabled smartphone. The goal is to unveil the folder in November before Samsung. 8-inch screen is folded, the folding “approach to the inside of organic light emitting diodes is expected to be applied to (OLED) panel. The BOE is responsible for manufacturing this foldable display.”

Huawei investeste timp si bani pentru a-si duce la indeplinire proiectul, si cred ca are sanse serioase de a prezenta, macar, produsul inaintea Samsung, chiar daca lansarea va fi in 2019. Huawei este cunoscuta pentru faptul ca prezinta tehnologii noi, uneori, inaintea altora, insa aduce produsele pe piata dupa cele ale competitorilor, deci tehnologiile sale nu sunt intotdeauna oferite in premiera.