iPhone SE 2: Asa va ARATA cu noua Carcasa din Sticla

iPhone SE 2 are prezentata noua carcasa din sticla inaintea lansarii oficiale pregatite de catre compania Apple, o schimbare mare de design fiind dezvoltata.

iPhone SE 2 ARATA Carcasa Sticla

iPhone SE 2 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla implementata de catre compania Apple anul acesta pentru a permite incarcarea wireless a noului telefon mobil de catre clienti. Vorbim despre o schimbare majora fata de iPhone SE, care are o carcasa din aluminiu combinat cu sticla, iPhone SE 2 urmand a semana foarte mult cu iPhone X, sau iPhone 8.

iPhone SE 2 nu a fost lansat inca, insa in China se produc deja carcase din sticla pentru cei care au iPhone 5S, sau iPhone iPhone SE, iar mai jos puteti vedea cum arata. Vorbim despre nou carcase din sticla care ar trebui sa ne arate in avans cum ar putea fi creat noul design al iPhone SE 2, telefonul aratand mult mai bine in acest format in comparatie cu cel vechi.

iPhone SE 2: Asa va ARATA cu noua Carcasa din Sticla

iPhone SE 2 va avea carcasa din sticla doar daca va avea si incarcare wireless, altfel schimbarea actualei carcase cu una nou n-ar avea logica deoarece ar creste substantial pretul de vanzare pentru acest produs. Apple vrea sa vanda iPhone SE 2 la un pret cat mai mic, asa ca daca noul design arata precum in clipul de mai sus, atunci va fi oferita si icnarcare wireless.

iPhone SE 2 ar trebui sa fie prezentat luna aceasta de catre compania Apple, conform celor mai recente zvonuri, iar lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc undeva prin iunie. iPhone SE 2 ar trebui sa aiba si un ecran mai mare, cu decupaj, insa design-ul final pentru noul model de telefon mobil nu a fost inca finalizat de catre cei din Cupertino.