iOS 12 Concept Regandeste Notificarile Aplicatiilor

iOS 12 este prezentat astazi intr-un nou concept care are menirea de a regandi notificarile aplicatiilor pe care le folosim pe iPhone, iPad si ipod Touch.

iOS 12 Concept Notificari Aplicatii

iOS 12 este prezentat astazi intr-un concept foarte interesant care ne arata cum pot fi imbunatatite notificarile pe care le vedem pentru aplicatiile instalate in iDevice-urile noastre. iOS 12 va fi prezentat pe 4 iunie de catre compania Apple, insa din ceea ce stim pana acum, nu ar fi pregatita vreo modificare majora pentru felul in care arata notificarile.

iOS 12 are prezentat totusi in acest nou concept o schimbare asteptata de catre foarte multa lume de ani de zile, ea grupand notificarile aplicatiilor pentru a fi citite mai usor. Practic, in loc sa vedem notificarile separate in Notifications Center, conceptul pentru iOS 12 ne arata cum ar putea fi ele aranjate astfel incat sa fie vizibile in grupuri mai mari.

iOS 12 concept notificari 1

iOS 12 Concept Regandeste Notificarile Aplicatiilor

iOS 12 nu ar oferi ceva complet nou aici, deoarece in Android exista ceva similar de ani de zile, insa compania Apple a renuntat la idee acum ceva timp, si ne-a lasat sa ne chinuim. iOS 12 ar putea rezolva problema notificarilor pentru toata lumea, insa e greu de spus inca de pe acum daca Apple va dori sa ofere o asemenea schimbare importanta pentru noi.

iOS 12 concept notificari 2

iOS 12 nu a avut pana acum prezentate noutatile importante in zvonuri, compania Apple reusind sa tina secrete informatiile in mod complet neasteptat fata de anii anteriori. iOS 12 va avea surprizele prezentate de catre Apple pe 4 iunie, deci peste doar o saptamana si jumatate, iar atunci ar trebui sa aflam ce vom folosi din toamna in telefoanele noastre.