iPhone: Cum vezi CAND ai Folosit Ultima Oara o Aplicatie

iOS 11 are pentru iPhone, iPad, si iPod Touch un meniu special in care sunt afisate informatii privind ultima oara in care au fost folosite aplicatiile.

iPhone CAND Folosit Ultima Oara Aplicatie

iOS 11 a adus pentru iPhone, iPad si iPod Touch o multitudine de functii interesante de la compania Apple, iar printre ele se numara si una care permite vizualizarea ultimului moment in care am folosit o aplicatie. Cei de la Apple au implementat aceasta functionalitate impreuna cu una care sterge automat aplicatiile nefolosite de ceva vreme.

Chiar daca nu aveti acea functie activa, cei de la Apple ofera oricum posibilitatea de a vedea in iOS 11 ultima data cand am folosit una dintre aplicatiile din telefoanele noastre. In imaginea de mai jos puteti vedea cum este oferita functionalitatea, iOS 11 afisand aceste detalii in meniul cu informatii despre spatiul de stocare ocupat de aplicatii.

iPhone: Cum vezi CAND ai Folosit Ultima Oara o Aplicatie

iPhone folosit aplicatie ultima oara

iOS 11 are datele disponibile in meniul Settings > General > iPhone Store, Configurari > General > Stocare iPhone, toate aplicatiile din telefoanele voastre fiind listate acolo. De acolo puteti sterge oricare dintre aplicatii impreuna cu datele pe care le ocupa in iPhone si iPad, deci puteti vedea foarte rapid ce nu mai trebuie sa fie salvat in telefon, sau tableta.

Cata utilitate are aceasta functie pentru voi ramane sa va convingeti singuri, dar macar asa puteti sti de cat timp n-ati mai folosit o aplicatie si daca e cazul s-o stergeti, desi iOS 11 poate face asta automat.