WhatsApp: DOUA Functii NOI pentru Aplicatiile Mobile

WhatsApp are doua noi functii pentru aplicatiile mobile folosite de peste 1.4 miliarde de persoane de pe glob, ele aducand noi optiuni de control pentru noi.

WhatsApp DOUA Functii NOI Aplicatiile Mobile

WhatsApp trece zilele acestea printr-un nou scandal din cauza faptului ca functia care permitea blocarea anumitor contacte nu face in realitate acest lucru, contactele blocate putand trimite in continuare mesaje catre oameni. Totusi, WhatsApp continua sa lucreze la noi functii pentru aplicatiile iPhone si Android, asa ca astazi va vorbesc despre doua dintre ele, una pentru continutul multimedia disponibil in aplicatie, iar cealalta pentru contactele pe care le avem deja.

WhatsApp are in primul rand integrata o noua functie care permite controlarea modului in care pozele si clipurile video primite si descarcate prin aplicatie sunt vizibile in galeria foto, sau in alte aplicatii de poze si video. WhatsApp le permite, deocadamta, utilizatorilor Android sa limiteze aplicatiile in care sunt vizibile pozele si clipurile video descarcate prin aplicatie, astfel ca ele ar putea fi pastrate doar in cadrul sau, ca o masura de securitate pentru ceea ce am primit.

WhatsApp DOUA Functii NOI Aplicatiile Mobile 1

WhatsApp: DOUA Functii NOI pentru Aplicatiile Mobile

WhatsApp are deasemenea o alta functie descoperita deocamdata doar pentru telefoanele Android, aceasta permitand adaugarea mai usoara de contacte in agenda noastra, functia fiind disponibila in iOS intr-o forma usor diferita. Puteti vedea din imaginea de mai jos cam cum a gandit deocamdata compania WhatsApp noua functie pentru telefoanele Android, ea simplificand adaugarea de contacte de catre utilizatori, insa desigur ca e posibil sa fie modificata pana in momentul lansarii in versiune finala.

WhatsApp DOUA Functii NOI Aplicatiile Mobile 2

WhatsApp implementeaza constant functii noi, iar ele sunt in general descoperite initial in aplicatiile beta pentru Android inainte de a fi implementate de catre companie si in aplicatiile pentru iPhone, sau Windows Phone. Avand in vedere ca functia pentru contacte exista in WhatsApp pentru iPhone intr-o anumita masura, e posibil ca functia pentru ascunderea pozelor si clipurilor video din alte aplicatii sa fie oferita undeva mai tarziu pentru telefoanele iPhone, si va voi anunta cand va fi oferita.