Google Assistant: Functia MAJORA Lansata de Google

Google Assistant are o noua functie foarte importanta de saptamana aceasta, compania Google lansand-o pentru utilizatori ca o surpriza extrem de placuta.

Google Assistant Functia Lansata Google

Google Assistant este asistentul personal al companiei Google bazat pe inteligenta artificiala, compania americana dezvoltand sistemul ca un competitor pentru Siri, iar pana acum s-a dovedit a fi cu mult superior fata de tehnologia Apple. Google Assistant este atat de bun incat Google a lansa to noua functie pentru platforma intai pentru sistemul de operare iOS, ea urmand a ajunge mai apoi in Android, ceva ce nu se intampla in mod normal la Google.

Google Assistant are incepand de saptamana trecuta o noua functie numita Reservations, aceasta oferind posibilitatea de a vedea grupate toate rezervarile, biletelele de avion, sau evenimentele importante pe care le avem in viitor. Vorbim practic despre un fel de calendar pe care Google Assistant il are inglobat acum in aplicatia pentru iOS, cei de la Google gandindu-se ca ar fi util sa le ofere oamenilor posibilitatea de a vedea rapid ce urmeaza sa faca in viitor.

Google Assistant: Functia MAJORA Lansata de Google

Google Assistant Functia Lansata Google 1

Google Assistant afiseaza aceste informatii in sectiunea Account din aplicatia standard pentru iPhone, iar in imaginea de mai sus puteti vedea cum arata intregul sistem creat de catre cei de la GOogle pentru utilizatori. Google Assistant preia din Gmail informatii privind evenimentele importante din viata noastra, si le aranjeaza in ordine cronologica, informatii suplimentare despre fiecare in parte fiind deasemenea disponibile in cazul accesarii fiecarui eveniment.

Google Assistant are implementata in iOS aceasta functionalitate ca o surpriza foarte interesanta cu care Google vrea sa castige mai multi utilizatori pentru asistentul sau personal, foarte bun de altfel. In momentul de fata Google Assistant nu este disponibil si in Romania cu o aplicatie pentru iPhone, insa o puteti instala fara probleme din AppStore-ul din SUA, prin schimbarea regiunii contului vostru, iar daca aveti un telefon Android, atunci va trebui sa mai asteptati pana cand ea va fi lansata oficial.