iPhone: Apple arata Interes URIAS in Tehnologii noi pentru Ecrane

Apple a demonstrat ca are interes urias in dezvoltarea de ecrane noi cu tehnologii de ultima generatie pentru iPhone, iPad si alte dispozitive electronice.

2

iPhone Apple Interes URIAS Tehnologii Ecrane

Apple are un interes uriase pentru descoperirea de tehnologii noi pe care sa le foloseasca pentru ecranele telefoanelor iPhone, foarte multi angajati fiind prezenti la conventia Display Week, care a avut loc saptamana trecuta in Los Angeles. Acolo au fost prezenti cei mai importanti producatori de ecrane pentru tot felul de dispozitive electronice, iar prezenta inginerilor companiei Apple la eveniment a fost foarte usor de descoperit de catre cei prezenti.

Nu mai putin de 369 de angajati ai Apple au fost inregistrati pentru a fi prezenti la eveniment, cu 89 mai multi decat cei inregistrati pentru prezenta in cursul anului trecut, diferenta fiind substantiala si arata interesul mare pentru ecrane noi. Fata de cei de la Google, de exemplu, Apple a avut de 7 ori mai multi angajati, semn ca dorinta sa de a inova in domeniul ecranelor pentru telefoane mobile este mult mai mare decat a unor competitori.

iPhone: Apple arata Interes URIAS in Tehnologii noi pentru Ecrane

Apple nu cauta doar tehnologii noi pentru telefoanele iPhone, ci si tehnologii noi pentru ecrane dedicate castilor pentru realitate augmentata, sau realitate virtuala, compania dezvoltand deasemenea o pereche de ochelari inteligenti. Apple inoveaza anual si implementeaza ecrane tot mai bune in produsele sale, asa ca prezenta unui numar atat de mare de angajati este o dovada a hotararii sale de a ne oferi doar cele mai bune produse.

“Display Week officials said 369 Apple employees registered to attend this year, up from 280 in 2017. Amazon, Google, and Oculus sent 25, 40, and 23, respectively, compared with 41, 35, and 15 a year ago. Apple is trying to show the display industry that they’re a top-tier screen developer now, in addition to being a buyer.”

Separat de tehnologiile noi pentru ecrane dedicate telefoanelor si tabletelor, inginerii Apple au fost foarte interesati in ecranele pentru casti de realitate virtuala, cei de la Apple investind foarte mult in acest domeniu. Apple a fot prezentata ca una dintre companiile care urmeaza sa lanseze o casca pentru realitate virtuala, sau macar realitate augmentata, ori o pereche de ochelari inteligenti, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de tehnologii noi are pregatite compania Apple pentru noi.