Google Chrome: Functia ASCUNSA pentru iPhone si Android

Google Chrome are o noua functie ascunsa pentru iPhone si Android, ea aducand pentru utilizatori o schimbare neasteptata, dar foarte buna pentru experienta de folosire.

Google Chrome Functia ASCUNSA iPhone Android

Google Chrome ramane unul dintre cele mai populare browsere pentru iPhone si Android in momentul de fata, aplicatia celor de la Google fiind mereu in proces de imbunatatire, asa ca astazi aflam despre o noua schimbare importanta. Mai exact, cei de la Google au implementat in versiunea beta a Google Chrome pentru Android un nou mod de a controla paginile deschise in fundal, intregul sistem al celor de la Apple fiind modificat in totalitate.

Google Chrome permite in momentul de fata vizualizarea paginilor deschise in fundal intr-un format vertical, insa incepand cu una dintre noile versiuni pentru iPhone si Android, vom avea un format orizontal pentru a vedea paginile deschise in fundal. Google Chrome urmeaza sa simplifice sistemul de administrare al paginilor deschise in fundal pentru a ni se permite sa vedem mai usor ce pagini sunt deschise, si sa le selectam mai usor pe cele pe care dorim sa le vizualizam.

Google Chrome: Functia ASCUNSA pentru iPhone si Android

Google Chrome Functia ASCUNSA iPhone Android 1

Google Chrome va prelua, practic, sistemul de afisare care este oferit pentru aplicatiile deschise in fundal incepand cu Android P, compania Google dorind probabil sa unifice felul in care sunt afisate informatiile pentru utilzatori. Schimbarea pregatita pentru Google Chrome nu este una uriasa, insa este foarte utila pentru utilizatori, iar daca Google va decide sa o ofere in final, atunci toata lumea va putea folosi aplicatia mai usor si mai bine pe telefoane.

Google Chrome are aceasta schimbare majora disponibila in versiunea Canary pentru Android, iar acolo va trebui sa accesai meniul de functii chrome://flags, unde va trebui sa activati optiunea cautand #enable-horizontal-tab-switcher. Google Chrome va avea aceasta noua functie implementata in mod oficial pentru utilizatori intr-un viitor nu foarte indepartat, insa pana atunci ramanem cu functiile standard oferite de aplicatie, asa ca ramane de vazut ce functii interesante vor mai fi descoperite.