Google Pixel 3: Schimbarea URIASA de Design Dezvaluita

Google Pixel 3 are in premiera prezentata o schimbare uriasa de design dezvaluita de catre o prima imagine spion, Google avand un mare secret anuntat inaintea prezentarii oficiale.

Google Pixel 3 Schimbarea URIASA Design

Google Pixel 3 este viitoare versiune a smartphone-urilor pe care compania Google vrea sa le lanseze pe pietele globale pentru clienti, iar astazi au aparut primele imagini cu folii de protectie pentru ecranele telefoanelor. Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL au noul design pentru ecrane dezvaluite de catre o imagine cu doua folii de protectie care ar fi pregatite pentru cele doua modele de smartphone-uri, iar unul are o schimbare foarte mare.

Google Pixel 3 urmeaza sa aiba un ecran foarte similar cu cel pe care-l foloseste Google Pixel 2, insa in cazul Google Pixel 3 XL vorbim despre o schimbare foarte mare prin implementarea unui decupaj pentru ecran. Puteti vedea ca Google Pixel 3 XL are un decupaj in partea superioara a ecranului, acesta fiind foarte similar cu cel al iPhone X, la fel cum au facut si alti producatori Android, insa in cazul Google ar trebui sa vedem si software pe masura.

Google Pixel 3: Schimbarea URIASA de Design Dezvaluita

Google Pixel 3 Schimbarea URIASA Design 1

Google Pixel 3 XL cu un decupaj in ecran ar putea veni si cu un sistem avansat de recunoastere faciala, poate chiar bazat pe camere 3D, Google sugerand o asemenea schimbare chiar de cand a implementat in Android P suport pentru decupaje. Lumea preconiza ca Google va implementa un decupaj in ecranul Google Pixel 3 XL, iar acum avem o dovada a faptului ca iPhone X va mai avea un telefon care ii seamana, dar de la o companie importanta.

Google Pixel 3 s Google Pixel 3 XL sunt pregatite pentru lansare de catre compania Google in toamna acestui an, deci pana atunci ar trebui sa aflam mai multe informatii despre cele doua noi telefoane. Este de asteptat ca Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL sa aiba un chip Qualcomm Snapdragon 845, cu 4/6 GB RAM, baterii de minim 3000 mAh fiecare, si preturi de vanzare foarte apropiate de cele ale modelelor care au fost lansate anul trecut pe piata.