iOS 12 Concept Prezinta 3 Schimbari MARI pentru iPhone

iOS 12 apare astazi intr-un nou concept care prezinta 3 schimbari importante pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, ele fiind asteptate de ani de zile.

iOS 12 Concept Schimbari MARI iPhone

iOS 12 va fi prezentat peste exact o saptamana de catre compania Apple, insa pana atunci vedem un nou concept interesant care ne arata 3 schimbari mari pentru iPhone. Vorbim despre un concept care preia complicatiile din Apple Watch si ne prezinta cum ar putea arata in LockScreen pe iOS 12 pentru iPhone, compania Apple putand face o schimbare uriasa pentru noi.

iOS 12 ar putea avea in primul rand o serie de scurtaturi pentru aplicatii importante ale iPhone disponibile in LockScreen, asa cum exista de ceva vreme in telefoanele Android. Aceste scurtaturi ar functiona cu 3D Touch, iar iOS 12 ne-ar ajuta sa accesam mult mai rapid aplicatiile importante pe care le folosind in viata de zi cu zi pe telefoanele noastre.

iOS 12 Concept Schimbari MARI iPhone 1

iOS 12 Concept Prezinta 3 Schimbari MARI pentru iPhone

iOS 12 are prezentat deasemenea si un always-on-display pentru iPhone in acest concept, adica un ecran care nu se stinge vreodata, dar care afiseaza informatii utile pentru noi. Din nou, vorbim despre ceva ce exista in telefoanele Android de foarte multa vreme, insa e foarte posibil ca iOS 12 sa aiba aceasta schimbare doar intr-un concept, nu si in realitate.

iOS 12 Concept Schimbari MARI iPhone 2

iOS 12 are in final prezentata prin acest concept si o schimbare pe care foarte multa lume o asteapta, mai exact un dark mode pentru LockScreen, si intregul sistem de operare. Nu mi-as face foarte mari sperante ca Apple va implementa toate aceste schimbari pentru iPhone in iOS 12, insa e foarte posibil sa le vedem disponibile in alte versiuni viitoare.