Google Pixel 3: ASA ARATA noul Telefon cu Ecran OLED

Google Pixel 3 si Pixel 3 XL apar intr-i prima imagine care ne prezinta in avans cum va arata fiecare telefon, cel putin unul urmand a avea ecran OLED.

Google Pixel 3 ASA ARATA Telefon Ecran OLED feat

Google Pixel 3 este viitorul model de telefon pe care compania Google vrea sa il lanseze pe pietele globale, iar Google Pixel 3 XL este deasemenea pregatit pentru a fi pus in vanzare, iar asazi avem ocazia de a vedea si cum vor arata. In imaginea de mai jos puteti vedea ca intre Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL exista diferente mari, al doilea avand ecran cu margini mai subtiri, dar si cu un decupaj, acesta urmand a fi cel mai probabil OLED.

Google Pixel 3 va pastra intr-o mare masura design-ul actualei serii, insa pentru Google Pixel 3 XL cei de la Google pregatesc schimbari precum nu au mai oferit in vreun alt telefon, ele fiind extrem de interesante. Practic Google Pixel 3 XL urmeaza sa arate ca restul modelelor de telefoane Android care au decupaj in ecran, in timp ce Google Pixel 3 va arata intr-o buna masura ca modelul lansat anul trecut pe piata de catre Google.

Google Pixel 3: ASA ARATA noul Telefon cu Ecran OLED

Google Pixel 3 ASA ARATA Telefon Ecran OLED

Google Pixel 3 ar putea avea in continuare un ecran AMOLED folosit de catre Google, in timp ce pentru Google Pixel 3 XL ar trebui sa fie folosit un ecran OLED de la LG, coreenii pregatind deja initierea productiei pentru componente. Interesant este ca LG nu a putut furniza ecrane pentru iPhone 11, insa pentru Google Pixel 3 o va face, asa ca e posibil ca Google sa isi asume riscurile unor posibile probleme cu ecranele coreenilor in acest an.

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL urmeaza sa aiba ambele chip-uri Qualcomm Snapdragon 845, al doilea putand avea o camera duala, si desigur o baterie mai mare, cu mai multa memorie RAM integrata. Separat de acestea, este foarte greu de spus ce anume ar urma sa mai aduca nou fiecare telefon din seria Google Pixel 3, insa foarte multi fani ai companiei Google asteapta cu mare interes lansarea noilor modele in cursul acestei toamne.