iOS 11.4: 3 PROBLEME MARI Rezolvate pe iPhone si iPad

iOS 11.4 are 3 probleme mari rezolvate de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, utilizatorii raportandu-le indelung inainte ca solutia pentru ele sa apara.

iOS 11.4 3 PROBLEME MARI Rezolvate iPhone iPad

iOS 11.4 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare venind si cu destul de multe schimbari interesante pentru posesorii de iDevice-uri din lumea intreaga. Printre ele se numara si rezolvarea a 3 probleme majore, ele fiind raportate de catre utilizatori, nefiind rezolvate in iOS 11.3.1, dar fiind intr-un final reparate de catre compania Apple in iOS 11.4, deci puteti sta linistiti.

iOS 11.4 a rezolvat problema din cauza careia un mesaj poate bloca aplicatiile de mesagerie, iar probabil mesajul cu un punct negru, urmat de caractere animoji, va este cunoscut, el nemaiavand acum vreun efect. iOS 11.4 rezolva si o alta problema legata de aplicatia Messages, Mesaje, aceasta afisand pana acum mesajele in ordine aleatorie pentru unele persoane, acest lucru fiind extrem de enervant pentru foarte multi dintre utilizatorii de iDevice-uri.

iOS 11.4 3 PROBLEME MARI Rezolvate iPhone iPad 1

iOS 11.4: 3 PROBLEME MARI Rezolvate pe iPhone si iPad

iOS 11.4 are deasemenea rezolvata si o problema din cauza careia erau afisate in mod gresit aplicatiile in ecranul principal de pe iPhone, sau iPad, ele aparand uneori sub alte aplicatii, accesarea fiind foarte dificila. iOS 11.4 rezolva toate aceste trei probleme importante imediat dupa instalare, astfel ca daca le-ati intampinat in vreun mod, sau altul, atunci este recomandabil sa instalati noua versiune a sistemului de operare chiar in acest moment pe iDevice-urile voastre.

iOS 11.4 3 PROBLEME MARI Rezolvate iPhone iPad 2

iOS 11.4 are deasemenea rezolvate si foarte multe alte probleme de catre compania Apple, ele fiind toate listate in lista de schimbari pe care am publicat-o ieri in articolul in care v-am anuntat despre disponibilitatea actualizarii. iOS 11.4 a fost lansat cu doar o saptamana inainte ca Apple sa prezinte iOS 12, impreuna cu toate noutatile sistemului de operare, asa ca aparitia sa este destul de neobisnuita, cei de la Apple evitand, in general, asemenea succesiuni.

iOS 11.4 poate fi instalat pe iPhone si iPad prin sistemul Software Update, Actualizare Software, sau prin iTunes.