WWDC 2018: O versiune Ieftina a HomePod ar putea fi Lansata

WWDC 2018 ne-ar putea aduce o versiune mai ieftina a HomePod de la compania Apple, americanii dorind sa creasca vanzarile acestui tip de produse in 2018.

WWDC 2018 versiune Ieftina HomePod Lansata

WWDC 2018 incepe pe 4 iuni, iar lunea viitoare vom vedea iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5, si multe alte noutati interesante, printre care inclusiv o posibila noua boxa HomePod. Conform analistilor americani, compania Apple ar vrea sa prezinte la WWDC 2018 o boxa HomePod care ar costa doar 250 de dolari, cu 100 de dolari mai putin decat actualul model.

HomePod nu a avut parte de vanzari extraordinare in primele luni de disponibilitate pe piata, iar asta din cauza limitarilor si a functionalitatii proaste a asistentului Siri. ACum cei de la Apple sunt in centrul multor zvonuri care sugereaza lansarea unei boxe HomePod mai ieftine, aceasta putand avea chiar branding Beats, desi acest lucru nu e sigur deocamdata.

WWDC 2018: O versiune Ieftina a HomePod ar putea fi Lansata

Lansand o boxa inteligenta cu branding Beats, cei de la Apple ar dilua puterea brand-ului HomePod, asa ca e discutabila ideea ca noua boxa sa poarte denumirea Beats. Analistul care spune ca aceasta noua boxa ar avea un pret de vanzare de 250 de dolari sustine ca ideea de a o vinde cu denumirea Beats nu ar compromite imaginea “premium” a boxei HomePod de acum.

“The knock on HomePod is its $349 price is about 2-3x the price of a typical smart speaker. We believe Apple can advance its digital assistant ambitions with a $250 Beats-branded option that does not compromise HomePod’s $349 price point. We are currently modeling for HomePod to have a low-to-mid teens digital assistant market share, and this Beats integration does not change our market share outlook.”

Daca Apple va lansa o noua boxa inteligenta cu branding Beats, nu HomePod, atunci e clar ca nu vrea sa reduca vreodata pretul acestei serii, desi ideea in sine nu ar fi chiar atat de rea. Ce va face Apple ramane de vazut, insa luni va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile pregatite pentru WWDC 2018 si lumea intreaga de catre Apple.

7 COMENTARII

  1. Ce stoc, in Romania nici nu o poți vedea in vreun magazin fizic sa o poți testa. Eu cred ca se vinde foarte bine având in vedere ca se vinde doar pe câteva piețe. Apropo știți vreun magazin in Cluj unde o pot vedea?

  2. Superdry – in viata si cu atat mai mult in comert e mai important sa ai 100.000 de clienti, decat 1000. Nu conteaza ce vinzi. Iar daca sunt si multumiti …