Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Functia COLOSALA CONFIRMATA

Samsung GALAXY S10 are confirmata in mod oficial o functie extrem de importanta pe care compania Samsung vrea sa o ofere pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S10 Functia COLOSALA CONFIRMATA

Samsung Galaxy S10 are parte de noi vesti bune venite direct de la compania Samsung, ea anuntand pentru presa din Coreea de Sud implementarea unei noi functii foarte importante pentru clientii care il vor cumpara. S-a zvonit in repetate randuri ca Samsung Galaxy S10 va avea aceasta functie cand va fi lansat, insa acum avem si confirmarea de la cineva din cadrul Samsung, asa ca lucrurile nu pot fi mai oficiale decat atat in acest moment.

Samsung Galaxy S10 are confirmata, aparent, de catre Samsung Display implementarea unui cititor e amprente sub ecran, deci va fi oferita o functie care permite scanarea amprentelor direct prin ecran, si nu prin carcasa. Samsung Galaxy S10 va avea implementata aceasta functie dupa ce s-a spus ca Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa o ofere, insa din pacate ea nu a putut fi integrata in acest model de telefon al coreenilor.

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aiba un senzor ultrasonic implementat sub ecran, compania coreeana folosind tehnologii ale unor parteneri pentru a oferi aceasta functionalitate, iar asta desi a incercat sa dezvolte o tehnologie proprie. Cum Samsung nu a reusit sa produca o tehnologie proprie pentru a permite scanarea amprentelor prin ecranul Samsung Galaxy S10, iata ca va colabora cu altii doar pentru a oferi functia in 2019.

Samsung GALAXY S10: OFICIAL, Functia COLOSALA CONFIRMATA

Samsung Galaxy S10 nu va fi primul smartphone care are un cititor de amprente integrat in ecran, insa va fi primul smartphone premium de la un producator mare in care se va regasi o asemenea functionalitate. Cei de la Huawei au anuntat ca se concentreaza pe dezvoltarea unui sistem de recunoastere faciala, deci e putin probabil sa ofere un cititor de amprente in ecranul vreunui telefon inainte ca Samsung Galaxy S10 sa fie lansat pe piata.

“Samsung Electronics will implement display fingerprint recognition on the ‘Galaxy S10’, which will be released in the first half of next year. “Samsung Electronics has decided to commercialize the display fingerprint reader on the Galaxy S10,” Samsung Electronics said in a statement. “We know Samsung Display is in charge of the display and Qualcomm is in the spotlight.””

Samsung Galaxy S10 ar avea, in acest fel, un avantaj tehnologic important in fata celor de la Huawei, insa si in fata companiei Apple, care a incercat sa implementeze tehnologii similare in iPhone X, insa a esuat, alegand sa ofere Face ID. Samsung Galaxy S10 va aduce o revolutie pentru linia de telefoane mobile ale companiei Samsung, iar asta pentru ca este versiunea aniversara a seriei celor din Coreea de Sud si are nevoie de schimbari importante.

Samsung Galaxy S10 va avea mai multe componente interne de ultima generatie oferite, separat de cititorul de amprente, noi chip-uri Exynos si Qualcomm fiind pregatite special pentru acest model de smartphone. Samsung Galaxy S10 a fost anuntat ca fiind pregatit pentru lansare la CES 2019, insa e foarte posibil ca Mobile World Congress 2019 sa fie locul in care compania Samsung va anunta noul telefon mobil pentru lumea intreaga.