iPhone 9: Lansare AMANATA de Apple, Iata de ce

iPhone 9 are lansarea amanata de catre compania Apple, cei din Cupertino fiind obligati sa faca acest lucru din cauza incapacitatea partenerilor de a le indeplini cerintele de fabricare.

iPhone 9 Lansare AMANATA Apple de ce

iPhone 9 este unul dintre cele trei modele premium de telefoane iPhone pe care compania Apple intentioneaza sa le lanseze in cursul acestui an pe piata, insa iata ca deja aflam despre primele probleme cu productia. Conform unor informatii venite, aparent, direct de la partenerii celor de la Apple, iPhone 9 ar avea lansarea amanata pentru luna noiembrie, desi compania Apple ar fi dorit sa lanseze noul model de telefon mobil in septembrie.

iPhone 9 are probleme cu productia ecranelor LCD, care au decupaj si diagonala de 6.1 inch, ele fiind atat de mari incat initierea fabricarii la scara industriala ar fi in urma cu nu mai putin de 2 luni de zile. Japan Display si LG vor produce ecranele pentru iPhone 9, asa ca ele sunt vinovate de imposibilitatea de a face suficient de multe ecrane fara probleme pentru cei de la Apple, compania Samsung scapand de vina in aceasta situatie, spre deosebire de alti ani.

iPhone 9: Lansare AMANATA de Apple, Iata de ce

iPhone 9 nu va avea ecran OLED, pentru ca este prea scump si ar fi necesar ca Apple sa suporte prea mult din diferenta de pret fata de ecranul OLED, asa ca si calitatea sa ar trebui sa fie cam inferioara. Totusi, nu este surprinzator sa aflam ca iPhone 9 are probleme cu productia vreunei componente, iar asta deoarece in cam fiecare an se intampla sa apara informatii de acest gen despre vreunul dintre noile produse Apple.

“An analyst has claimed that manufacturers are encountering light leakage problem while applying notch design on the LCD iPhone. Hence, the mass production of the smartphone is behind its usual schedule.”

iPhone 9 urmeaza sa aiba un design care le combina pe cele ale iPhone X si iPhone 8 pentru a le aduce tuturor fanilor ceva ce asteptau inca de anul acesta, insa e mai bine sa fie asa ceva oferit mai tarziu, decat niciodata. Chiar daca iPhone 9 va fi lansat mai tarziu decat iPhone 11, si iPhone 11 Plus, telefonul va avea oricum succes, iar asta pentru ca foarte multa lume il asteapta deoarece are un pret de vanzare mult mai mic decat cel al modelelor premium.