Samsung GALAXY S10: DOUA Functii EXCLUSIVE Anuntate

Samsung Galaxy S10 va aduce doua functii exclusive pentru telefoane mobile, acestea fiind dezvaluite in premiera ca o noutate majora de care clientii se vor bucura.

Samsung Galaxy S10 Functii EXCLUSIVE Anuntate

Samsung Galaxy S10 va fi lansat anul acesta de catre compania Samsung cu o surpriza foarte interesanta, un cititor de amprente integrat in ecran pentru a facilita deblocarea mai usoara a telefoanelor utilizatorilor. Samsung are de ales intre trei tipuri diferite de cititoare de amprente, iar cel de la Qualcomm ar avea cele mai mari sanse de a fi folosit, o tehnologie ultrasonica fiind utilizata pentru el, iar aceasta aduce si doua functii in exclusivitate pentru telefoane care se deblocheaza asa.

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa le permita utilizatorilor sa isi detecteze ritmul cardiac si circulatia sangelui prin cititorul de amprente care este integrat in ecran, acesta putand recunoaste chiar si gesturile facute de utilizatori, debocarea sub apa fiind iar posibila. Din cate stiu eu, niciun alt cititor de amprente integrat in ecran nu este capabil sa ofere vreo functionalitate similara, asa ca Samsung Galaxy S10 ar avea aici functii disponibila in premiera pentru clienti.

Samsung Galaxy S10: DOUA Functii EXCLUSIVE Anuntate

Samsung Galaxy S10 Functii EXCLUSIVE Anuntate 1

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa foloseasca una dintre cele trei solutii de mai sus pentru a scana amprentele prin ecran, iar alegerea celei de la Qualcomm pare cea mai logica solutie, mai ales ca Samsung colaboreaza in multe privinte cu americanii. Desi unele zvonuri au spus ca Samsung Galaxy S10 nu va avea un cititor de amprente integrat in ecran, iata ca toate zvonurile recente sugereaza faptul ca aceasta schimbare va avea de fapt loc, ea fiind una importanta.

Samsung Galaxy S10 este versiunea care aniverseaza 10 ani din momentul lansarii seriei de telefoane de catre compania coreeana, deci trebuie sa vina cu suficient de multe noutati importante pentru clienti. Avand in vedere ceea ce aflam azi, este destul de clar faptul ca Samsung Galaxy S10 urmeaza sa fie un telefon impresionant din foarte multe puncte de vedere, urmand a oferi functii le care fanii companiei Apple nici macar nu pot visa inca.