Google Maps: Functia ce a dus la o Schimbare MAJORA

Google Maps are o functie foarte utila, care insa acum a dus la o schimbare majora pe care compania Google este obligata sa o faca pentru clientii sai.

Google Maps Functia Schimbare MAJORA

Google Maps este cea mai folosita platforma de navigare ghidata de pe planeta, iar cei de la Google ii incurajeaza pe utilizatori sa incarce tot felul de clipuri video si poze din locatiile pe care le viziteaza pentru a ajuta si alti oameni sa le descopere. Google a inceput sa promoveze aceasta noua functionalitate chiar de anul trecut, iar ea se dovedeste a fi foarte utila, insa recent a fost sursa unei schimbari majore pentru platforma.

Google Maps a avut zilele trecute publicat un clip video de catre o tanara care a dorit sa intre in atentia intregii lumi, ea filmandu-se in timp ce isi arata unul dintre sani, atenta sa nu fie vazuta de catre alte persoane din preajma. Tanara a publicat acel clip video pentru o locatie din Taiwan pe care mai nimeni nu o stia, dar care a devenit una dintre cele mai cautate de catre cei care au dorit sa vada clipul video de 18 secunde cu tanara libertina.

Google Maps: Functia ce a dus la o Schimbare MAJORA

Google Maps Functia Schimbare MAJORA 1Google Maps nu a fost facuta pentru parjatarea de continut explicit, asa ca Google a sters foarte repede clipul video din platforma, insa a hotarat sa faca si o schimbare majora pentru algoritmii care ar trebui sa detecteze sanii. Cam toate retelele de socializare au software special care analizeaza poze si clipuri video pentru a detecta parti ale corpului care n-ar trebui sa apara acolo, iar acum pentru Google Maps este schimbat din temelie tot sistemul care analizeaza pozele.

Google Maps are multe functii utile, insa cea pentru incarcarea de clipuri video si poze se numara printre cele mai bune, iar asta pentru ca oamenii pot fi motivati sa viziteze locuri pe care in mod normal nu si-ar fi dorit sa le vada. Acum ca in Google Maps apar si clipuri video de acest gen, cred ca barbatii vor fi cu atat mai mult interesati sa descopere ce anume mai publica tinerele care folosesc platforma de navigare ghidata in viata de zi cu zi.