iOS 12: Instaleaza Acum pe iPhone si iPad

iOS 12 a fost lansat de catre compania Apple in prima versiune beta, iar acum oricine il poate instala pe iPhone si iPad pentru a testa noile functii.

iOS 12 Instaleaza iPhone iPad

iOS 12 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, prima versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii. Cei de la Apple nu au anuntat si cand vor lansa o versiune public beta a iOS 12, insa acest lucru conteaza mai putin deoarece oricine poate instala versiunea beta 1 chiar acum.

iOS 12 este oferit de catre cei de la Apple in versiune beta doar pentru dezvoltatori, deci trebuie sa fiti constienti ca exista diverse probleme de functionare in acest build. Nu va recomand sa instalati versiunea beta 1 a iOS 12 in momentul de fata, insa daca doriti neaparat sa faceti asta, atunci o puteti face folosind instructiunile de mai jos.

Avand in vedere ca instalarea iOS 12 v-ar putea aduce probleme, sigur veti fi dornici sa faceti downgrade la iOS 11.4, asa ca va recomand sa faceti inainte un backup. Trebuie sa faceti un backup in iOS 11.4 pentru datele voastre, pentru ca dupa instalarea iOS 12 nu este recomandabil sa mai faceti vreunul, deoarece el va putea fi folosit numai in iOS 11.4, nu si in versiunile vechi.

iOS 12: Instaleaza Acum pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 12 pe iPhone si iPad compatibile trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari de pe iPhone si iPad.
  2. Instaleaza profilul de dezvoltator pentru iOS 12 cand apare meniul pentru a face asta.
  3. Reporneste iPhone sau iPad cand ti se cere pentru a completa procedura de instalare a profilului.
  4. Dupa repornire, mergi in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.
  5. Aici vei vedea o actualizare disponibila pentru iOS 12 pe care va trebui sa o instalezi.
  6. Procedura de a instala iOS 12 pe iPhone si iPad va incepe, iar dupa descarcare ti se va cere sa confirmi instalarea, lucru pe care il vei face.

Dupa urmarea acestor pasi, vei finaliza instalarea iOS 12 pe iPhone si iPad, iar dupa repornire vei avea noua versiune a sistemului de operare disponibila in terminale. Intregul proces pentru instalarea iOS 12 pe iPhone sau iPad este simplu, dureaza pana in 20 – 30 de minute in functie de terminalul vostru, asa ca va trebui sa aveti rabdare.

Instalarea iOS 12 va va permite sa folositi toate noutatile pe care sistemul de operare vi le ofera, iar daca nu sunteti multumiti puteti face downgrade la iOS 11.4 si folosi acel backup vechi pe care il aveti.

Daca aveti alte intrebari privind instalarea iOS 12, le astept in comentarii.