tvOS 12: Noutatile pentru Apple TV

tvOS 12 are parte deasemenea de atentia companiei Apple in momentul de fata, cei din Cupertino anuntand o serie de noutati interesante pentru utilizatorii Apple TV din lumea intreaga.

tvOS 12 noutati Apple TV

tvOS 12 are parte deasemenea de atentia companiei Apple in momentul de fata, cei din Cupertino anuntand o serie de noutati interesante pentru utilizatorii Apple TV din lumea intreaga.

tvOS 12 aduce pentru utilizatorii Apple TV posibilitatea de a vedea filme 4K in format HDR incepand de anul acesta, deci vom avea parte de suport Dolby Atmos pentru televizoare.

Apple TV 4k este primul dispozitiv de acest gen care este certificat, incepand cu tvOS 12, pentru Dolby Vision si Dolby Atmos.

iTunes va oferi incepand din aceasta toamna cea mai mare colectie de filme compatibile cu Dolby Atmos, toate titlurile cu suport de acest gen urmand a fi oferite gratuit pentru cei care au continut 4K HDR.

Apple TV 4K are suport din partea Canal+ si Salt din Elvetia pentru a furniza servicii de televiziune prin intermediul internetului, peste 50 de milioane de utilizatori fiind acoperiti de acest serviciu.

tvOS 12 aduce Zero Sign-ON, o imbunatatire pentru sistemul Single Sign-ON, care detecteaza automat utilizatorii si ii logheaza automat in diverse aplicatii care ofera continut multimedia, daca furnizorul serviciilor IPTV are acest serviciu.

iOS 12 va aduca Apple TV in mod automat in control Center pe iPhone, inclusiv daca aveti o telecomanda terta pe care o folositi, inclusiv pentru a controla Siri.

tvOS 12 va afisa pentru utilizatorii Apple TV si unde au fost filmate screensaverele care sunt afisate automat cand dispozitivele nu sunt folosite.

Apple a implementat noi screensavere pentru tvOS 12 si Apple TV, trecerea de la una la alta putand fi facuta extrem de usor.

Un screensaver care afiseaza pamantul filmat de pe Statia Spatiala Internationala fiind disponibil incepand cu tvOS 12.