Vezi Rezumatul tuturor Noutatilor iOS 12, macOS, watchOS si tvOS de la WWDC 2018 (VIDEO)

Vezi Rezumatul tuturor Noutatilor iOS 12, macOS, watchOS si tvOS de la WWDC 2018 (VIDEO)

WWDC 2018 a inceput ieri cu o coferinta de peste 2 ore in care compania Apple a prezentat toate noutatile importante pe care iOS 12, macOS 10.14 Mojave, watchOS 5 si tvOS 12 le vor aduce. Apple a anuntat de la bun inceput ca intregul eveniment este centrat pe software, asa ca nu am vazut vreun produs hardware anuntat, spre dezamagirea multora.

WWDC 2018 este un eveniment dedicat dezvoltatorilor de aplicatii, asa ca era normal ca Apple sa se concentreze doar pe software, asa cum a mai facut si in anii anteriori. Daca ati ratat aseara conferinta, in clipul video de mai jos aveti un rezumat de 14 minute pentru toate noutatile importante.

Articolul precedentiOS 12 aduce Functia Mult Asteptata in Face ID
Articolul următoriOS 12 FURA de la Android Statistici despre Baterie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.