AirPods si Functia SPECIALA Din iOS 12

AirPods au parte de o functie speciala implementata in iOS 12 de catre compania Apple, ea aducand o schimbare uriasa pentru utilizatorii iPhone din lumea intreaga.

AirPods Functia SPECIALA iOS 12

AirPods au parte de o functie speciala implementata de catre compania Apple incepand cu iOS 12, compania americana transformandu-ne telefoanele iPhone in adevarate microfoane pentru casti. Functia se numeste Live Listen, ea permitand preluarea de sunete prin microfoanele telefoanelor iPhone si redarea lor direct prin castile AirPods.

iOS 12 are functia disponibila in meniul de setari pentru activare, iar asa putem folosi un iPhone pentru a spiona pe cineva si a asculta in castile AirPods tot ceea ce spune. Apple a implementat functia aceasta acum cativa ani pentru aparatele auditive in ideea de a transforma iPhone intr-un microfon directional, insa in iOS 12 ea ajunge si in AirPods.

AirPods si Functia SPECIALA Din iOS 12

Practic, daca lasati un iPhone pe o masa, si plecati de langa el, in AirPods veti auzi tot ceea ce se vorbeste in preajma acelui telefon, deci daca se afla persoane acolo, veti auzi ce spun. Prin funtia Live Listen, cei de la Apple au implementat practic o functie prin care utilizatorii AirPods si iphone cu iOS 12 pot spiona pe oricine doresc, fara ca persoana sa stie.

“After enabling the feature in the iPhone’s settings, users will be able to use their phones effectively as a directional mic. This means you can have AirPods in at a noisy restaurant with your iPhone on the table, for example, and the voice of whomever is speaking will be routed to your AirPods.”

Desi cei de la Apple au implementat cu siguranta aceasta functie in iOS 12 si AirPods cu un cu totul alt scop, sunt sigur ca multi il vor intelege pe cel pentru spionare. Chiar si asa, functia in sine este utila, si sunt sigur ca multe persoane si-ar dori sa profite de ea de indata ce iOS 12 va fi lansat in mod oficial pentru telefoanele iPhone si tabletele iPad.