Google Chrome: Functia Neasteptata Dezvaluita (VIDEO)

Google Chrome are o noua functie dezvaluita inaintea lansarii, compania Google pregatind o surpriza foarte interesanta pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Google Chrome Functia Neasteptata Dezvaluita

Google Chrome are astazi o noua functie foarte interesanta prezentata inainte de a fi lansata in mod oficial de catre compania Google, ea fiind disponibila in momentul de fata in versiunile Canary si Chromium a browserului. In clipul video de mai jos puteti vedea despre ce functionalitate este vorba, ea permitand modificarea fundalului tab-urilor noi din Google Chrome prin aplicarea de wallpaper-uri cu diverse imagini, sau culori solide.

Google Chrome are un nou buton cu setari disponibil in partea dreapta jos a unei pagini noi, iar folosirea sa permite accesarea paginii cu wallpaper-uri prin care putem folosi aceasta noua functionalitate a browserului. Dupa cum puteti vedea, exista deja o serie de wallpaper-uri din care utilizatorii pot alege pentru a personaliza Google Chrome dupa bunul plac, insa desigur ca ar trebui sa poata fi posibila inclusiv alegerea de wallpaper-uri din surse separate.

Google Chrome: Functia Neasteptata Dezvaluita azi pentru calculatoare

Google Chrome permite inclusiv modificarea zilnica a wallpaper-ului care este vizibil pentru pagina in care deschidem un tab nou, astfel ca putem avea parte de cate o schimbare in fiecare zi pentru modul in care arata interfata. Din pacate, deocamdata functionalitatea nu este 100% pregatita pentru folosire in cadrul Google Chrome, iar asta deoarece butonul pentru aplicarea modificarilor si setarea wallpaper-ului nu este deocamdata utilizabil, deci Google inca mai lucreaza la aceasta schimbare.

Google Chrome are foarte multe noutati importante implementate in momentul de fata, cei de la Google intentionand sa lanseze un update major pentru browser in lunile urmatoare, unele dintre noutati fiind prezentate inainte de a fi lansate oficial. Google Chrome are schimbari de design mult mai importante pregatite de catre cei de la Google pentru noi in momentul de fata, divrse alte schimbari de functionalitate fiind deasemenea create, asa ca urmatoarele actualizari ale browserului vor veni cu surprize placute.