Google Pixel 3 PORNIT Apare Imagini cu o SURPRIZA

Google Pixel 3 pornit apare astazi in primele imagini pentru a ni se arata ce fel de design pregateste compania Google si ce functii importante va oferi.

Google Pixel 3 PORNIT Primele Imagini

Google Pixel 3 se apropie incetul cu incetul de lansarea oficiala, iar cu aceasta ocazie azi avem posibilitatea de a vedea ceea ce pare a fi noul smartphone al Google, aparent pornit intr-un mod de boot special. Dupa cum puteti vedea din cele doua imagini de mai jos, acest Google Pixel 3 XL seamana extrem de bine cu un OnePlus 6 cand este privit din fata, carcasa fiind cea care confirma faptul ca vedem un telefon al celor de la Google, si nu altceva.

Google Pixel 3 urmeaza sa aiba o carcasa care seamana foarte bine cu cea folosita in actualele modele de telefoane ale companiei Google, insa partea frontala seamana cu cea a iPhone X, si a altor telefoane Android. Desi Google Pixel 3 va avea un ecran atat de mare, cu margini subtiri si decupaj, un cititor de amprente va fi in continuare vizibil in carcasa, deci Google nu se grabeste sa implementeze unul sub ecran, precum unii dintre competitorii sai.

Google Pixel 3 PORNIT Apare Imagini cu o SURPRIZA

Google Pixel 3 PORNIT Primele Imagini 1

Google Pixel 3 apare totusi cu o surpriza foarte interesanta, mai exact o camera frontala duala, probabil pentru a oferi un sistem avansat de recunoastere faciala, poate chiar apropiat de Face ID, ceva ce altii nu au reusit. Desigur ca e foarte posibil ca acesta sa fie doar un prototip de Google Pixel 3 XL, iar in aceasta situatie, e posibil ca versiunea finala sa nu aiba o camera frontala duala integrata pentru recunoastere faciala avansata.

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL urmeaza sa fie lansate in toamna acestui an de catre compania Google, iar americanii vor sa lanseze telefoane care sa concureze mai serios cu Apple, Samsung si Huawei. Ina ceasta idee, Google Pixel 3 XL va fi modelul cu schimbari importante implementate, in timp ce Google Pixel 3 va avea doar unele schimbari minore, asa ca fanii nu trebuie sa se astepte la noutati importante pentru acest model de telefon.