iOS 13: Prima Noutate a fost deja Anuntata

iOS 13 are una dintre primele noutati anuntata deja cu foarte mult timp inainte ca sistemu de operare al iPhone si iPad sa fie prezentat de catre Apple.

iOS 13 Prima Noutate Anuntata

iOS 12 abia a fost prezentat de catre compania Apple si se afla la 3 luni de la lansare, insa iOS 13 are deja o prima noutate dezvaluita cu 1 an inaine sa fie oficial prezentat. iOS 13 are deja confirmate caracterele emoji care urmeaza sa fie oferite de catre compania Apple ca parte a acestei actualizari pentru sistemul de operare dedicat iPhone, iPad si iPod Touch.

Emojipedia a dezvaluit recent noile caractere emoji care urmeaza sa fie lansate in luna martie a anului 2019, iar compania Apple le va adopta si le va implementa in iOS 13. Deocamdata cei de la Emojipedia testeaza noile caractere emoji in vederea lansarii pentru diverse sisteme de operare pentru telefoane mobile si tablete, dar e sigur ca iOS 13 le va avea.

iOS 13: Prima Noutate a fost deja Anuntata

iOS 13 Prima Noutate Anuntata 1

Imaginea de mai sus prezinta doar cateva dintre schimbarile care ar urma sa fie oferite in iOS 13 de catre compania Apple, separate de ele urmeaza sa fie implementate altele. Pentru iOS 12 au fost pregatite peste 100 de caractere emoji noi de catre cei de la Emojipedia, deci ne putem astepta ca pentru iOS 13 cifra sa fie destul de apropiata in 2019.

Aceasta nu este una dintre schimbarile majore ale iOS 13, insa caracterele emoji sunt folosite la scara larga si foarte des de catre foarte multi posesori de telefoane. In aceasta idee, importanta lor este tot mai mare de la un an la altul, iar acesta este si motivul pentru care cei de la Emojipedia anunta schimbarile de acest gen cu atat timp in avans, deci stiti prima noutate a iOS 13.