Gmail: Functia NOUA MAJORA Asteptata de TOATA Lumea

Gmail are in sfarsit implementata o functie foarte importanta pe care toata lumea o astepta de ceva vreme, compania Google ajungand intr-un final sa o ofere.

Gmail Functia MAJORA Asteptata Lumea

Gmail are implementata o noua functie foarte importanta si foarte utila de catre cei de la Google, cea mai recenta versiune a aplicatiei oferind-o dupa ce utilizatorii au cerut-o timp de ani si ani de zile de la compania americana. Vorbim despre o functie pe care Gmail o ofera in cea mai recenta actualizare pentru aplicatia dedicata telefoanelor Android, ea nefiind anuntata de catre cei de la Google in lista oficiala de schimbar, dar a fost oricum descoperita.

Gmail are in sfarsit implementata posibilitatea de a alege ce fel de actiuni controleaza glidarile laterale facute spre stanga/dreapta de catre utilizatori in momentul in care vor sa controleze ce se intampla cu un email din inbox. Pana acum aplicatia Gmail avea functii predefinite pentru controlarea email-urilor din inbox, insa incepand de astazi utilizatorii pot alege dintr-o gama variata de functii care sunt implementate de catre cei de la Google.

Gmail: Functia MAJORA Asteptata de TOATA Lumea

Gmail Functia MAJORA Asteptata Lumea 1

Gmail are prezentata in imaginea de mai sus noua functionalitate, iar in meniul de setari pentru aplicatie puteti vedea ca exista optiunea de a alege ce fel de functie controleaza fiecare tip de glisare in parte, la activare. Cei de la Google ne permit sa alegem intre arhivare, stergere, marcare ca si citit/necitit, mutare, Snooze, sau nicio functie pentru inbox in aplicatia Gmail, asa ca utilizatorii au acum mult mai mult control asupra aplicatiei.

Gmail nu are deocamdata implementata aceasta functie si pentru aplicatia disponibila pentru iPhone si iPad, insa desigur ca la un moment dat ea va fi oferita de catre Google si pentru sutele de milioane de utilizatori din aceasta platforma. Gmail ofera aceasta functionalitate dupa ce in iOS ea exista deja, insa doar pentru aplicatia mail, si doar cu optiuni mult mai limitate, asa ca Google ofera din nou mai multa libertate pentru utilizatori.