Huawei le ATACA PUTERNIC pe Apple si Samsung in 2018

Huawei le ataca puternic pe Apple si Samsung in anul 2018, planurile chinezilor fiind de a deveni o forta mondiala in decursul urmatoarelor 6 luni.

Huawei ATACA PUTERNIC Apple Samsung 2018

Huawei intentioneaza sa atace serios companiile Apple si Samsung in cursul anului 2018, chinezii intentionand sa isi aduca la indeplinire promisiunile facute cu ceva ani in urma. Mai exact, cei de la Huawei intentioneaza sa vanda 200 de milioane de smartphone-uri in cursul anului 2018, iar pentru a realiza asta va investi cu siguranta in mai multa reclama anul acesta.

Huawei a reusit in 2017 sa vanda 153 de milioane de smartphone-uri, departe de ceea ce isi propusese, insa a reusit totusi sa se plaseze pe locul 3 in topul producatorilor de telefoane inteligente. Presedintele companiei Huawei a anuntat astazi intentiile privind vanzarile pentru anul 2018, compania urmand a fi foarte aproape de a ajunge din urma Apple.

Huawei le ATACA PUTERNIC pe Apple si Samsung in 2018

Huawei se va apropia de Apple, care a vandut 215 milioane de smartphone-uri in anul 2017, iar daca americanii nu vor creste, atunci diferenta fata de chinezi va deveni tot mai mica. Daca Huawei va reusi sa depaseasca Apple in vanzarile de smartphone-uri, atunci problema va fi foarte mare si pentru cei de la Samsung, care totusi au avut vanzari duble fata de chinezi.

“In the glory Play conference, Yu Chengdong set a target of 200 million units for Huawei in 2018. Compared to 153 million units in 2017, this means that the growth rate of Huawei’s smartphone shipments this year will exceed 30%, far exceeding the increase of 10% in 2017.”

Huawei a reusit in ultimii 7 ani sa isi creasca de cateva zeci de ori vanzarile de smartphone-uri, iar asta ii da curaj presedintelui companiei sa fie foarte optimist privind vanzarile. Desigur ca smartphone-urile pe care Huawei urmeaza sa le lanseze in 2018 trebuie sa fie suficient de populare pentru a fi cumparate, insa cred ca daca nu anul acesta, pana in 2020, inclusiv, Apple va fi ajunsa din urma.