Huawei MATE 20 Pro: Ecran IMENS fata de GALAXY Note 9

Huawei MATE 20 Pro are dezvaluita astazi o schimbare uriasa care anunta ca un ecran imens este pregatit pentru a fi folosit in noul telefon mobil.

Huawei MATE 20 Pro Ecran IMENS GALAXY Note 9

Huawei MATE 20 Pro are deja primele informatii despre design si specificatii anuntate inainte de a fi lansat pe piata, iar el urmeaza sa aiba un ecran imens in comparatie cu cel folosit in Samsung GALAXY Note 9, iPhone X Plus, sau Vivo NEX. Conform informatiilor furnizate astazi, Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa fie lansat de catre compania Huawei cu un ecran care are o diagonala de 6.9 inch, cu mult mai mare fata de cele din modelele anterioare.

Huawei MATE 20 Pro cu un ecran cu diagonala de 6.9 inch ar fi cu adevarat uimitor, mai ales daca nu vor exista margini pentru panoul frontal, insa daca va avea decupaj, va fi la fel de stupid ca versiunea P20 Pro. Totusi, Huawei MATE 20 Pro este deocamdata doar in proces de dezvoltare la compania Huawei, iar ecranul imens urmeaza sa fie fabricat de catre cei de la Samsung, insa acest lucru nu ar trebui sa mire, mai ales ca ecranul va fi unul OLED.

Huawei MATE 20 Pro: Ecran IMENS fata de GALAXY Note 9

Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa aduca o schimbare atat de mare pentru seria de telefoane ale celor de la Huawei incat se ia in considerare lansarea sa intr-o conferinta separata fata de celelalte modele din seria Huawei MATE 20. In comparatie cu Samsung Galaxy Note 9, Huawei MATE 20 Pro va avea un ecran cu aproape 0.7 inch mai mare, insa fata de iPhone X Plus diferenta in diagonala ecranului va fi de 0.5 inch, suficient de mare pentru a conta.

“Huawei is preparing premium smartphones of the highest size ever. We ordered an organic light emitting diode (OLED) panel that is close to 7 inches on Samsung Display. It is said that it is peaking at the size of the smartphone with the size similar to the miniature tablet PC. Huawei plans to apply the order panel to strategic phones launched in 4Q or 1Q11.”

Huawei MATE 20 Pro reprezinta o crestere cu aproximativ 1 inch a diagonalelor ecranelor telefoanelor Huawei, daca ne uitam si la modelele anterioare, schimbarea fiind la fel de radicala ca in cazul iPhone X Plus al Apple. Ca sa fiu complet sincer, cred ca Huawei MATE 20 Pro va fi un telefon prea mare si prea greu de folosit cu un asemenea ecran, insa poate ca ma insl si Huawei va gasi o metoda de a oferi o experienta de utilizare buna, insa nu mi-as face foarte mari sperante.