Vivo NEX: VIDEO cu Telefonul ULUITOR ce face UITATE GALAXY S9 si iPhone X

Vivo NEX, telefonul uluitor care va face uitate Samsung Galaxy S9 si iPhone X este prezentat intr-un prim clip video impreuna cu noul design si functiile.

Vivo NEX VIDEO Telefonul UITATE GALAXY S9 iPhone X

Vivo NEX, telefonul care ar trebui sa faca uitate Samsung Galaxy S9 si iPhone X multumita noului sau ecran impresionant, apare astazi intr-un prim clip video filmat in China cu mai putin de o zi inaintea lansarii sale. Vivo NEX va fi lansat oficial astazi de catre compania chinezeasca Vivo, insa ieri pe strazile din China a fost prezentat catre o serie de americani care au fost uimiti de ceea ce ofera noul telefon pentru clientii chinezi.

Vivo NEX este folosit de catre un show de televiziune din China pentru care incearca sa-i convinga pe americani sa faca un dans foarte popular in tara, iar asa afla si despre ceea ce urmeaza sa fie lansat astazi. Vivo NEX a luat nastere sub denumirea Vivo APEX, care atunci era doar un concept, insa feedback-ul substantial pozitiv oferit de catre oamenii din lumea intreaga la prezentarea sa a convins compania chinezeasca sa il transforme intr-un produs real.

Vivo NEX: VIDEO Cu Telefonul ULUITOR ce face UITATE GALAXY S9 si iPhone X

Vivo NEX atrage reactii foarte pozitive si de la cei care au ocazia de a il vedea in realitate, telefonul avand un imens ecran de 6.6 inch care ascunde si o camera frontala in carcasa, ea ridicandu-se pentru a inregistra poze. Totusi, cel mai uimitor este faptul ca Vivo NEX are un ecran ale carui margini sunt atat de mici incat le concureaza pe cele ale iPhone X, desi in partea superioara exista o diferenta usor mai mare, dar per total ea conteaza prea putin.

Vivo NEX va fi lansat de catre compania Vivo in multiple modele, cu diverse configuratii, astfel ca oricine ar trebui sa isi permita sa cumpere telefonul, cele mai scumpe avand preturi cuprinse intre 500 si 600 de euro. Facand comparatie cu Samsung Galaxy S9 si iPhone X, care nu au design-uri la fel de spectaculoase, Vivo NEX pare un telefon care ne arata cum va fi viitorul industriei smartphone, insa asta doar daca si altii vor intelege ca spre asemenea design-uri trebuie sa se indrepte.