Windows 10: PROBLEMELE MARI Raportate de Utilizatori

Windows 10 are prezentat un studiu care ne arata care sunt cele mai mari probleme raportate de catre utilizatorii sistemului de operare pana in momentul de fata.

Windows 10 CATI Utilizatori PROBLEME

Windows 10 este unul dintre cele mai folosite sisteme de operare de pe planeta in momentul de fata, insa cresterea ratei sale de adoptie nu a fost chiar atat de simpla, cei de la Microsoft avand foarte multe probleme. Acestea au venit intr-o buna masura din cauza faptului ca oamenii au cam evitat sa instaleze Windows 10 de la bun inceput, iar motivele sunt destul de simple, deoarece primele versiuni au intotdeauna probleme foarte mari.

Windows 10 nu este nici acum un succes, iar o publicatie britanica sustie ca jumatate dintre cei care folosesc sistemul de operare aua vut probleme cu propriile calculatoare in folosirea sistemului de operare. In graficul de mai jos aveti prezentate principalele probleme raportate de catre utilizatorii care au instalat Windows 10 in propriile calculatoare, si puteti observa ca problemele de compatibilitate ale programelor si aplicatiilor sun in topul plangerilor.

Windows 10: PROBLEMELE MARI Raportate de Utilizatori

Windows 10 CATI Utilizatori PROBLEME 1

Windows 10 a avut probeme foarte mari si cu diverse accesorii care au refuzat sa mai functioneze dupa conectarea la calculataorele care au avut instalat acest sistem de operare, iar mai apo urmeaza problemele cu sincronizarea emeial-urilor. Stergerea programelor care nu au fost fabricate de catre Microsoft pentru Windows 10 reprezinta o alta problema foarte mare, iar apoi vorbim despre performante scazute, insa un procent foarte mare din toate problemele este reprezentat de categoria “diverse”.

Windows 10 a avut un istoric tumultuos, cu probleme foarte mari generate de catre actualizarile care au generat mai multe probleme decat au rezolvat, iar April 2018 Update este cea mai buna dovada a esecului celor din Redmond. Windows 10 a pornit ca un sistem de operare cu potential enorm, insa din pacate inginerii celor de la Microsoft au reusit sa complice lucrurile atat de mult incat utilizatorii au ajuns in 2018 in punctul in care ar dori sa revina la vechile versiuni, mult mai stabile.