Google Pixel 3 XL Concept Arata Noul Telefon Google

Google Pixel 3 XL apare intr-un concept care arata lumii intregi ce intentioneaza sa ofere compania Google pentru clienti chiar de anul acesta.

Google Pixel 3 XL Concept Telefon Google

Google Pixel 3 XL este viitorul telefon premium pe care compania Google intentioneaza sa il lanseze in toamna acestui an pe piata, el fiind pregatit ca un concurent major pentru iPhone. Vorbim despre un Google Pixel 3 XL care preia elemente de design de la iPhone X, insa va veni si cu o serie de functii noi pentru a se diferentia, camera urmand a fi un punct forte.

In clipul video de mai jos putem vedea un concept foarte interesant pentru Google Pixel 3 XL care ne arata cum ar trebui sa fie versiunea finala a telefonului pe care coreenii il vor aduce pe piata. Vorbim despre un telefon Google Pixel 3 XL care are un decupaj in partea superioara a ecranului, dar care are deasemenea si o camera duala integrata in carcasa.

Google Pixel 3 XL Concept Arata Noul Telefon Google

Google Pixel 3 XL urmeaza sa aiba un design cu mult diferit fata de cel al Google Pixel 3, iar asta deoarece in modelul mai mic nu va exista decupaj in ecran, dar nici o camera duala. Cei de la Google intentioneaza deasemenea sa implementeze in Google Pixel 3 XL un sistem de incarcare wireless, iar asta deoarece va exista si o carcasa din sticla, in premiera.

Google Pixel 3 XL va avea deasemenea componente de ultima generatie, cei de la Google dorind sa ofere smartphone-uri care sa fie competitive din toate punctele de vedere. Desi Google Pixel 3 XL nu se va vinde la fel de bine precum telefoanele iPhone ce vor fi lansate in toamna acestui an, telefonul ar putea motiva alti producatori sa ofere produse mai bune.

Articolul precedentiPhone: Apple va FURA Aceasta Functie de la Android
Articolul următorSamsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Functia SPECIALA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.