Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Functia SPECIALA

Samsung Galaxy Note 9 are confirmata in exclusivitate o functie speciala pe care cei de la Samsung doreau sa o prezinte ca o surpriza, dar lumea a aflat deja de ea.

Samsung Galaxy Note 9 Functia SPECIALA

Samsung Galaxy Note 9 are anuntata in exclusivitate o noua functie speciala pregatta de catre compania Samsung pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a realiza ceva ce pana acum nu era posibil. Mai exact, pentru Samsung Galaxy Note 9 este anuntata implementarea unor noi functii pentru butonul care permitea activarea Bixby, sau a unui nou buton care sa ofere functionalitate pe care multi o vor in locui celei ce activeaza asistentul personal.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa permita inregistrarea de capturi de ecran, sau de clipuri video cu ajutorul unui buton dedicat, compania coreeana dorind sa ofere aceasta functie dupa ce foarte multi au modificat butonul Bixby. O carcasa recenta pentru Samsung Galaxy Note 9 sugereaza faptul ca este vorba despre un nou buton dedicat care va fi prezent in carcasa telefonului, insa pentru ca totul este neoficial, unul din butoanele existente ar putea oferi functia.

Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Functia SPECIALA

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o confirmare indirecta si de la Samsung, care recent a cerut protejarea ca marca a unei denumiri perfect capture technology, aceasta putand fi denumirea generica pentru functia pe care o va oferi. Diverse alte telefoane Android au functii dedicate care permit activarea camerei si inregistrarea de poze, sau filme, asa ca de ce nu ar avea si Samsung Galaxy Note 9 o functionalitate similara, din moment ce va avea o camera atat de buna ?

“In the market, it is analyzed that the trademark implies the camera ‘Capture’ function to be applied to Gal Knight 9. In particular, a new button at the bottom left, identified in the Gallon 9 projected image, is expected to play a role in quickly implementing the capture function.”

Samsung Galaxy Note 9 are sanse mai mari sa permita inregistrarea rapida de clipuri video decat de capturi de ecran, insa ambele functii sunt la fel de utile pentru cei care vor decide sa cumpere noul model de telefon mobil de la coreeni. Samsung Galaxy Note 9 este pregatit in momentul de fata pentru lansare pe 2, sau 9, august de catre coreeni, o multitudine de noutati foarte interesante fiind pregatite de catre ei pentru clientii din lumea intreaga.