Google Pixel 3: Doua Functii MAJORE CONFIRMATE

Google Pixel 3 are doua functii importante confirmate astazi inainte de lansarea oficiala a noilor telefoane mobile pe care le va lansa Google.

Google Pixel 3 Functii MAJORE CONFIRMATE feat

Google Pixel 3 are astazi doua functii importante confirmate de catre sistemul de operare Android P, dar si de catre o persoana care a avut ocazia de a testa noul telefon inainte de a fi lansat oficial pe piata. Stim deja cum arata Google Pixel 3 pentru ca am vazut deja un prototip prezentat in cateva imagini pentru lumea intreaga, insa acel model nu avea chiar design-ul final pe care-l va avea telefonul, iar asta pentru ca azi aflam ceva nou.

Google Pixel 3 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla implementata de catre cei de la Google, iar asta da de inteles ca telefonul va avea incarcare wireless integrata de catre americani, o schimbare foarte interesanta. Pana acum telefoanele din seria Pixel nu au avut implementata incarcare wireless de catre cei de la Google, asa ca integrarea acestui sistem in Google Pixel 3 reprezinta o indeplinire a unor dorinte vechi ale multor fani ai companiei.

Google Pixel 3: Doua Functii MAJORE CONFIRMATE

Google Pixel 3 Functii MAJORE CONFIRMATE 1

Google Pixel 3 are separat de incarcarea wireless confirmata si mentinerea sistemului Active Edge, care permite strangerea telefonului in mana pentru a controla diverse functii, exact precum in modelele din seria Google Pixel 2. Foarte multa lume a apreciat implementarea functiei Active Edge in telefoanele celor de la Google deoarece ea a adus functionalitate care pana atunci nu fusese disponibila, asa ca oferirea sa in Google Pixel 3 este o continuare pentru ceva foarte bun.

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL sunt pregatite in momentul de fata pentru lansare pe pietele globale, insa al doilea aduce o schimbare mare de design, in timp ce primul va fi aproape identic cu Google Pixel 2, lansat inaintea sa. Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vor fi lansate de catre cei de la Google in toamna acestui an, asa cum spera deja foarte multa lume, asa ca ramane doar ca invitatiile pentru conferinta de lansare sa fie trimise de americani.